En

Tárlatvezetések

Ismerje meg a kiállításainkat különböző nézőpontokból, interaktív módon tárlatvezetőink segítségével.

Tárlatvezetések

Foglaljon most tárlatvezetést állandó gyűjteményeinkben vagy időszaki kiállításainkra! Az előre egyeztetett időpontok mellett havonta rendezünk Múzeumi Sétákat is, amelyekre rendhagyó és aktuális témákkal készülnek a múzeumpedagógusaink. A múzeumi akadálymentesítés jegyében speciális igényű látogatóink számára is biztosítunk tárlatvezetéseket.

Vásároljon jegyet Múzeumi Sétára, vagy jöjjön el az egyik angol vagy magyar nyelvű ingyenes tárlatvezetésünkre, amelyeket önkénteseink tartanak napi rendszerességgel!

Tárlatvezetés rendelésre

Járjuk körbe együtt!

Minden állandó és időszaki kiállításon tartunk átfogó és tematikus túrákat. Tárlatvezetéseinken nem az adatok halmozása a célunk. Arra ösztönözzük a látogatóinkat, hogy önálló véleményt alkossanak, közvetlen kapcsolatba kerüljenek a műalkotásokkal és számukra releváns témákkal szembesüljenek a kiállítótérben. Az ismereteket szórakoztató módon adjuk át, miközben a tágabb kultúr- és művészettörténeti összefüggésekre is rámutatunk.

Az egyórás vezetések 10.30 és 16.30 között indulnak a legkülönbözőbb (6-99) korosztályok számára. A tárlatvezetés díja magyar nyelven 10.000,-Ft/csoport; idegen nyelven pedig 16.000,-Ft/csoport. Egy túra alkalmával maximum 30 főt tudunk fogadni.

Tárlatvezetéseket és foglalkozásokat 2018. november 20-tól tartunk.

LEFOGLALOM

 

 

További programok: