En

Tárlatvezetések

Ismerje meg a kiállításainkat különböző nézőpontokból, interaktív módon tárlatvezetőink segítségével.

Tárlatvezetések

Foglaljon most tárlatvezetést állandó gyűjteményeinkben vagy időszaki kiállításainkra!  A múzeumi akadálymentesítés jegyében speciális igényű látogatóink számára is biztosítunk tárlatvezetéseket.

Lefoglalom

Tárlatvezetés rendelésre

Minden állandó és időszaki kiállításon tartunk átfogó és tematikus túrákat. Tárlatvezetéseinken nem az adatok halmozása a célunk. Arra ösztönözzük a látogatóinkat, hogy önálló véleményt alkossanak, közvetlen kapcsolatba kerüljenek a műalkotásokkal és számukra releváns témákkal szembesüljenek a kiállítótérben. Az ismereteket szórakoztató módon adjuk át, miközben a tágabb kultúr- és művészettörténeti összefüggésekre is rámutatunk.

Csak azokat a regisztrációkat áll módunkban figyelembe venni, amelyek legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően kerülnek leadásra. A kitöltést követő két munkanapon belül értesítik munkatársaink a regisztrálót a foglalásának rögzítéséről.

Maximális létszám Tárlatvezetési díj Belépődíj Időtartam
30 fő Magyar nyelven: 10.000,-Ft

Idegen nyelven: 16.000,-Ft

Pontos válasz itt. 60′

A bejelentkezés csak e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Az egyórás vezetések 10.30 és 16.30 között igényelhetőek.

Érkezés: Kérjük, hogy a tárlatvezetés / foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Tárlatvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni az információs pultnál. Kérjük, hogy a földszinten várakozzanak a tárlatvezetőre úgy, hogy a csoport ne zavarja a többi látogatót a jegyvásárlásban, illetve mozgásban. A tárlatvezetés korábbi időpontban történő megkezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket.

A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az Információs pultnak a (+36 1) 469 7788 telefonszámon. Legfeljebb 30 perces késést tudunk tolerálni, 30 perc késésen túl nem biztosítjuk a program megtartását. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a fenti elérhetőségeken.

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatói szabályok érvényes, amely megtekinthető a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a látogatói szabályzatban foglaltakat.

 

 

 

 

További programok: