En

Tárlatvezetések

Ismerje meg a kiállításainkat különböző nézőpontokból, interaktív módon tárlatvezetőink segítségével.

Tárlatvezetések

Foglaljon most tárlatvezetést állandó gyűjteményeinkben vagy időszaki kiállításainkra! Az előre egyeztetett időpontok mellett havonta rendezünk Múzeumi Sétákat is, amelyekre rendhagyó és aktuális témákkal készülnek a múzeumpedagógusaink. A múzeumi akadálymentesítés jegyében speciális igényű látogatóink számára is biztosítunk tárlatvezetéseket.

Tárlatvezetés rendelésre

Járjuk körbe együtt!

LEFOGLALOM

Minden állandó és időszaki kiállításon tartunk átfogó és tematikus túrákat. Tárlatvezetéseinken nem az adatok halmozása a célunk. Arra ösztönözzük a látogatóinkat, hogy önálló véleményt alkossanak, közvetlen kapcsolatba kerüljenek a műalkotásokkal és számukra releváns témákkal szembesüljenek a kiállítótérben. Az ismereteket szórakoztató módon adjuk át, miközben a tágabb kultúr- és művészettörténeti összefüggésekre is rámutatunk.

Az egyórás vezetések 10.30 és 16.30 között indulnak a legkülönbözőbb (6-99) korosztályok számára. A tárlatvezetés díja magyar nyelven 10.000,-Ft/csoport; idegen nyelven pedig 16.000,-Ft/csoport.

Egy csoport maximális létszáma 30 fő lehet, e fölötti létszám esetén csoportbontás szükséges, és a vezetés díját is eszerint állapítjuk meg.

Érkezés: Kérjük, hogy a tárlatvezetés / foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Tárlatvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni az információs pultnál. Kérjük, hogy a földszinten várakozzanak a tárlatvezetőre úgy, hogy a csoport ne zavarja a többi látogatót a jegyvásárlásban, illetve mozgásban. A tárlatvezetés korábbi időpontban történő megkezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket.

A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az Információs pultnak a (+36 1) 469 7210 telefonszámon. Legfeljebb 30 perces késést tudunk tolerálni, 30 perc késésen túl nem biztosítjuk a program megtartását. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a fenti elérhetőségeken.

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatói szabályok érvényes, amely megtekinthető a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a látogatói szabályzatban foglaltakat.

A bejelentkezés csak e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

 

 

 

További programok: