En

Támogatók

A Szépművészeti Múzeum megnyitása óta, több mint 110 éve képviseli a legmagasabb színvonalú vizuális művészetek sokszínűségét. Műfajokat és évszázadokat átívelve, a múzeum számtalan mesterművet mutatott be a közönségnek az ország leglátogatottabb kiállításainak részeként, köszönhetően az üzleti közösség rendületlen támogatásának. A vállalati szektor ma is segíti a Szépművészeti Múzeumot küldetésének teljesítésében népszerű kiállítások és különleges múzeumi események finanszírozásával. Hálásak vagyunk vállalati barátainknak a Szépművészeti Múzeum és a magyar kultúra iránti elkötelezettségükért.

Kiemelkedő támogatásukért szeretnénk köszönetet mondani azon vállalatoknak, amelyek évek óta fontos szerepet töltenek be a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria Múzeum+ program-sorozatának megvalósításában és számos sikeres kiállításának finanszírozásában.

A Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria támogatóiként a Gránit Bank és a Magyar Fejlesztési Bank évek óta hűséges szponzorai emlékezetes kiállításainknak.

A Szépművészeti Múzeum a 2018. évben létrehozta a Vállalati Támogatói Kör​t művészeti programjainak széleskörű fejlesztésére. Hálásak vagyunk a csatlakozott tagoknak intézményünk példamutató támogatásáért.

Vállalati partnereink nagylelkű támogatása nemcsak a nagyszabású nemzetközi kiállítások megvalósításában segíti intézményeinket, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy múzeumunkban és minden kiállításunkon teljes élményben részesíthessük látogatóinkat.

Médiapartnereink szakértő hálózata folyamatos segítséget nyújt a Szépművészeti Múzeum számára az egyre szélesebb közönség elérésében változatos médiumokon keresztül.

Artkalauz, Artmagazin, ELLE, Fidelio
Földgömb, HaveFunBudapest, IME, Info Guide
INFO, 90.9 Jazzy, Klasszik Rádió, LAM
M5, Mafab.hu, Marie Claire, Múlt-Kor
Műtárgy.com, PestiEst, ÚjMűvészet, Vasárnapi Hírek

Kiállításaink közül ajánljuk