En

Támogatók

A Szépművészeti Múzeum megnyitása óta, több mint 110 éve képviseli a legmagasabb színvonalú vizuális művészetek sokszínűségét. Műfajokat és évszázadokat átívelve, a múzeum számtalan mesterművet mutatott be a közönségnek az ország leglátogatottabb kiállításainak részeként, köszönhetően az üzleti közösség rendületlen támogatásának. A vállalati szektor ma is segíti a Szépművészeti Múzeumot küldetésének teljesítésében népszerű kiállítások és különleges múzeumi események finanszírozásával. Hálásak vagyunk vállalati barátainknak a Szépművészeti Múzeum és a magyar kultúra iránti elkötelezettségükért.

Kiemelkedő támogatásukért szeretnénk köszönetet mondani azon vállalatoknak, amelyek évek óta fontos szerepet töltenek be a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria Múzeum+ program-sorozatának megvalósításában és számos sikeres kiállításának finanszírozásában.

A Szépművészeti Múzeum 2020-ban 6. alkalommal megrendezett, nagysikerű TEXTÚRA összművészeti előadásai, amelyekhez a programsorozat történetében első alkalommal online stream formájában biztosítottunk hozzáférést a legszélesebb közönségnek, a Raiffeisen Bank Zrt. szívélyes támogatásával valósultak meg.

A Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria támogatóiként a Gránit Bank és a Magyar Fejlesztési Bank évek óta hűséges szponzorai emlékezetes kiállításainknak.

A Szépművészeti Múzeum kamara-kiállításainak megvalósításához nagyvonalú segítséget nyújtottak:

A Szépművészeti Múzeum a 2018. évben létrehozta a Vállalati Támogatói Kör​t művészeti programjainak széleskörű fejlesztésére. Hálásak vagyunk a csatlakozott tagoknak intézményünk példamutató támogatásáért.

Vállalati partnereink nagylelkű támogatása nemcsak a nagyszabású nemzetközi kiállítások megvalósításában segíti intézményeinket, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy múzeumunkban és minden kiállításunkon teljes élményben részesíthessük látogatóinkat.

 

Médiapartnereink szakértő hálózata folyamatos segítséget nyújt a Szépművészeti Múzeum számára az egyre szélesebb közönség elérésében változatos médiumokon keresztül.

Hálásan köszönjük a Cervantes Intézet hozzájárulását a Szépművészeti Múzeum új spanyol nyelvű audioguide-jának elkészítéséhez.

Image result for cervantes intézet logó

A Szépművészeti Múzeum fenntartója az Emberi Erőforrások Minisztériuma

Kiállításaink közül ajánljuk