En

Baráti Kör

Baráti Kör

LEGYEN A BARÁTUNK!

A Baráti Kör célja a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria és társintézményei körül egy olyan törzsközönség kiépítése, amelynek tagjai támogatásukkal hozzájárulnak a múzeumok gyűjteményének megőrzéséhez és bővítéséhez, a múzeumi szolgáltatás színvonalának emeléséhez, valamint egy lendületes és vonzó kiállítási program kialakításához. Viszonzásképpen a Baráti Kör által kínált kedvezmények révén egy exkluzív baráti társaság tagjaivá válhatnak, akik szívesen vesznek részt különböző művészeti programokon, előadásokon és tárlatvezetéseken, külföldi és belföldi kulturális utazásokon, mindezt szakértő vezetésével. Barátaink nagylelkűsége és elkötelezettsége hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország egyik legfontosabb kulturális márkáját minél szélesebb körben elismerjék.

A Baráti Kör adatkezelési tájékoztatója ITT érhető el.

Legyen a barátunk!

Nincs a szűrésnek megfelelő tartalom

Baráti Kör a Facebookon!

Csatlakozzon hozzánk a közösségi hálón is, és kövesse figyelemmel a Baráti Kör tevékenységét! Itt az általános információk mellett rendszeresen hírt adunk aktuális programjainkról, és a már lezajlott eseményekről tudósítunk.

Keresse meg és kedvelje oldalunkat a Facebookon, és kövesse nyomon a Baráti Kör eseményeit a közösségi hálón!

Gyakori kérdések

Online regisztráció

A mostani időszakban az online tagság- és programbefizetések ügyintézésére az InterTicket jegyértékesítési hálózatával dolgozunk együtt. A támogatási összegen felül a rendszer a tagsági díj 3%-át + 200 forintot számol fel.

A tagságváltáshoz kérjük, lépjen be Jegy.hu fiókjába, vagy egy gyors és egyszerű regisztrációt követően (csak név és e-mail) kattintson a „baráti kör tagság” menüpontra, és válassza ki a megfelelő tagsági kategóriát. A sikeres befizetésről e-mailben értesítőt kap, kérjük, kövesse a levélben leírt instrukciókat. A kártya aktiválását követően a „programok” menüpont alatt már Baráti Körös kedvezményes áron válthat jegyet.

Az online tagságváltást követően, a múzeumok látogatásához szükséges egyedi Baráti Kör kártyaazonosítóját legkésőbb két munkanapon belül az Ön által megadott e-mailre elküldjük, a tagságához járó Baráti Kör plasztikkártyáját hamarosan megrendeljük, és a mindenkor érvényes kedvezményekről, a kuponkódok felhasználásáról tájékoztató levelünkkel együtt postázzuk az Ön által megadott levelezési címre.

Sürgős esetben, azonnali kártyahasználat ügyében kérjük, írjon e-mailt vagy hívjon minket telefonon: baratikor@szepmuveszeti.hu | +36 20 226 9581

Személyes regisztráció

A Baráti Körhöz személyesen is csatlakozhat a Szépművészeti Múzeum vagy a Magyar Nemzeti Galéria információs pultjánál. Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

A regisztrációs lap kitöltését követően befizetésre a MúzeumShopban van lehetőség, MKB vagy K&H SZÉP kártya használatával is.

Regisztrációját követően az információs pultban megkapja Tagsági Adatlapját, amely tartalmazza az Ön személyes Baráti Kör kódját. Ezzel a kóddal tudja igénybe venni a Baráti Kör nyújtotta kedvezményeket, illetve használhatja online programjelentkezési rendszerünket.

Ajándék tagság vásárlása

Amennyiben online vásárolna ajándékba Baráti Kör-tagságot, úgy kérjük, jelezze felénk a baratikor@szepmuveszeti.hu e-mail címen. Személyes regisztráció esetén pedig kérjük, ajándékvásárlási szándékára hívja fel kollégáink figyelmét az információs pultban. Mindkét regisztráció esetén szükségünk lesz az Ön, valamint a megajándékozott adataira. Az ajándékkártya postázását kérheti a saját vagy az ajándékozott címére is.