En

Nyitvatartás


HASZNOS INFORMÁCIÓK AZ EL GRECO KIÁLLÍTÁSRA KÉSZÜLŐKNEK>>


hétfő: zárva
kedd  – vasárnap: 10.00–18.00 minden kiállítás látogatható
Pénztárzárás és utolsó belépés: 17.00
Kiállítások zárása: 17.30-tól.
Múzeumshop: kedd – vasárnap 10.00–17.30
Kávézó: kedd – vasárnap 10.00–17.45 (csak belépőjeggyel)

El Greco hosszabb nyitvatartás:
Szombat és vasárnap nyitás 9.00-kor,
zárás a szokott rend szerint.
A többi kiállítás nyitása 10.00-kor

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSOK

Audio guide készülék az állandó tárlatokhoz és az El Greco időszaki kiállítás 20 műtárgyához bérelhető 1100 Ft-ért. Az állandó tárlatokhoz kapcsolódó hanganyagok magyar nyelven továbbra is elérhetők honlapunkon okostelefonnal.

Utazóbőrönd társasjáték bérelhető az állandó tárlatok nyitvatartása idején 16 óráig (ill. zárás előtt 2 órával), díja 2000 Ft.

Az érintéssel használható installációk,  kijelzők működnek, megérinthetők a tapintható tárgyak. A Kezet rá! foglalkozás várja az érdeklődőket egyes szombatokon délelőtt az Ókori Egyiptom állandó tárlatban.

A csoportokat önálló látogatás esetén is kérjük, hogy 30 főtől érkezésüket előzetesen regisztrálják a honlapon ide kattintva.

Tárlatvezetések legalább 1-2 héttel korábban rendelhetők, az időpontot honlapunkon kérjük legfoglalni, mely ide kattinva tehető meg.
Egyéni látogatók számára előre meghirdetett időpontban tematikus tárlatvezetések indulnak, ezek időpontjai a Programnaptárban találhatók.

30 cm széles x 25  cm magas x 15 cm mély méretűnél nagyobb táskák, hátizsákok valamint esernyők a kiállításokra nem vihetők be, elhelyezésükre a mélyföldszinten fogasos ruhatár üzemel, illetve kulcsos szekrények állnak rendelkezésre, melyek 100 Ft-os vagy 1 eurós érmével működnek. Kérjük, hogy az érméről előre gondoskodjanak.

A múzeumi térkép honlapunkon is elérhető itt.

További látogatási információk>> 

Kiállításaink közül ajánljuk