En

Nyitvatartás

ELTÉRŐ NYITVATARTÁS:

Június 6. kedd:  Reigl Judit Haláltánc kiállítás, valamint a Román és a Barokk Csarnokok ZÁRVA technikai okok miatt, a Reneszánsz Csarnokban korlátozott áthaladást biztosítunk.

június 7. szerda: a Román Csarnok ZÁRVA technikai okok miatt, a Reneszánsz Csarnokban korlátozott áthaladást biztosítunk.

Hétvégi hosszabb nyitvatartás a Csontváry 170 kiállításban:
Április 22-től szombati és vasárnapi napokon a Csontváry kiállítás 9.00 órakor nyit. Belépés 09.00–17.00, ZÁRÁS: 17.45.
Az állandó kiállításokra belépés a szokott rend szerint: 10.00–17.00 között.

*****

ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
hétfő: zárva
kedd  – vasárnap: 10.00–18.00 minden kiállítás látogatható
Pénztárzárás és utolsó belépés: 17.00
Kiállítások zárása: 17.30-tól
Múzeumshop: kedd – vasárnap 10.00–17.30
Kávézó: kedd – vasárnap 10.00–17.45 (csak belépőjeggyel)

BELÉPŐK
Belépők online és a helyszíni pénztárakban is válthatók elővételben vagy korlátozottan a látogatáskor, foglalásra nincs lehetőség.
Az időszaki kiállítások esetén az órás sávok az érkezés várható idejére vonatkoznak, a látogatás időtartamát nem korlátozzák, és tárlatvezetést nem tartalmaznak. Jegyárak és kedvezmények, jegyvásárlási lehetőségek>>

Belépés csak belépőjeggyel lehetséges. Díjtalan belépőt csak a pénztár ad ki a látogatás időpontjában, a jogosultság igazolásával. Díjtalan belépők protokolljának részletei

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSOK

Audio guide készülék az állandó tárlatokhoz és a Csontváry 170 időszaki tárlathoz bérelhető 1200 Ft-ért. Az állandó kiállítások hanganyagai magyar nyelven továbbra is elérhetők honlapunkon okostelefonnal.

Utazóbőrönd társasjáték bérelhető az állandó tárlatok nyitvatartása idején 16 óráig (ill. zárás előtt 2 órával), díja 2000 Ft.

A Kezet rá! foglalkozás várja az érdeklődőket egyes szombatokon délelőtt az Ókori Egyiptom állandó tárlatban.

A csoportokat önálló látogatás esetén is kérjük, hogy 30 főtől érkezésüket előzetesen regisztrálják a honlapon ide kattintva. Jelenleg csak június 14. utáni dátumokra tudunk regisztrációt fogadni!  

Tárlatvezetések csoportok számára legalább 1-2 héttel korábban rendelhetők, az időpontot honlapunkon kérjük lefoglalni, mely ide kattinva tehető meg. A Csontváry-tárlatra már minden foglalható időpont betelt. 
Egyéni látogatók számára előre meghirdetett időpontban – tematikus – tárlatvezetések indulnak, ezek időpontjai a Programnaptárban találhatók. A Csontváry-tárlatra a jegyek minden időpontra elkeltek. 

30 cm széles x 25  cm magas x 15 cm mély méretűnél nagyobb táskák, hátizsákok, valamint esernyők a kiállításokra nem vihetők be, elhelyezésükre a mélyföldszinten fogasos ruhatár üzemel, illetve kulcsos szekrények állnak rendelkezésre, melyek 100 Ft-os vagy 1 eurós érmével működnek. Kérjük, hogy az érméről előre gondoskodjanak.
Kisméretű lenvászon táska kölcsönözhető, mellyel a kiállítások látogathatók.   

A múzeumi térkép honlapunkon is elérhető itt.

További látogatási információk>> 

Kiállításaink közül ajánljuk