En

Nyitvatartás

hétfő: zárva
kedd  – vasárnap: 10.00–18.00 minden kiállítás látogatható
Pénztárzárás és utolsó belépés: 17.00
Kiállítások zárása: 17.30-tól.
Múzeumshop: kedd – vasárnap 10.00–17.30
Kávézó: kedd – vasárnap 10.00–17.45 (csak belépőjeggyel)

Korlátozások:
A Barokk Csarnok szeptember 27-én nem látogatható, szeptember 28-án és 29-én korlátozott bejárhatóság mellett látogatható.
Kérjük látogatóink szíves megértését.

SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Audio guide készülék az állandó tárlatokhoz bérelhető 900 Ft-ért. A hanganyagok magyar nyelven továbbra is elérhetők honlapunkon okostelefonnal.
  • Utazóbőrönd társasjáték ismét bérelhető az állandó tárlatok nyitvatartása idején 16 óráig.
  • Az érintéssel használható installációk,  kijelzők is működnek, megérinthetők a tapintható tárgyak. A Kezet rá! foglalkozás újra várja az érdeklődőket egyes szombatokon, délelőtt.
  • A csoportokat 15 főtől kérjük, hogy érkezésüket előzetesen regisztrálják a honlapon ide kattintva.
  • Tárlatvezetések rendelhetők, az időpontot honlapunkon kérjük legfoglalni, mely ide kattinva tehető meg. A Bosch-kiállításra már nem tudunk több tárlatvezetést biztosani, minden hely  foglalt a kiállításvégéig.
    Egyéni látogatók számára előre meghirdetett időpontban tematikus tárlatvezetések indulnak, ezek időpontjai a Programnaptárban találhatók.
  • A nedves kabátok, a 30 cm széles x 25  cm magas x 15 cm mély nagyobb táskák, hátizsákok valamint esernyők elhelyezésére a mélyföldszinten fogasos ruhatár üzemel, illetve kulcsos szekrények állnak rendelkezésre, melyek 100 Ft-os vagy 1 eurós érmével működnek. Kérjük, hogy az érméről előre gondoskodjanak, mert pénzt nem áll módunkban váltani.

További látogatási információk>> 

 

Kiállításaink közül ajánljuk