En

CSOPORTOS LÁTOGATÁS SZERVEZÉSE ÉS REGISZTRÁCIÓJA

Szeretettel várjuk csoporttal érkező látogatóinkat is. Kérjük, hogy legfeljebb 15 fős csoportban haladjanak együtt. Amennyiben nagyobb létszámmal érkeznek, kérjük, gondoskodjanak csoportjuk megosztásáról és iskolai csoportok esetében kísérők biztosításáról.

BEJELENTKEZÉS

Szervezett csoportok előzetes bejelentkezését kérjük 10 főtől a tervezett látogatás előtt lehetőleg legalább egy héttel. A regisztráció előtt kérjük, ellenőrizze a múzeum (ill. egyes kiállítóterek) nyitvatartását a Látogatás cím alatt vagy a láblécben.
A bejelentkezés csak a fogadást visszaigazoló e-maillel együtt érvényes. Csak a honlapon szereplő, illetve e-mailben visszaigazolt árak (kedvezmények) és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.
A regisztráció elmaradása nem zárja ki a látogatást, de a regisztrált csoportok és tárlatvezetésre érkezők a kiállításra való belépésnél előnyt élveznek a regisztráció nélkül érkező csoportokkal szemben.

Fogyatékkal élők csoportoktól – létszámtól függetlenül – kérjük, hogy e-mailben jelezzék látogatási szándékukat az info@szepmuveszeti.hu címen.

10 főtől önálló látogatásra

TÁRLATVEZETÉS

Tárlatvezetést és foglalkozást kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak.

Amennyiben iskolai csoporttal érkező pedagógusként tartana múzeumi tanórát, kérjük, hogy előre igényeljen Vendégelőadó kártyát a csoportregisztráció során. A Vendégelőadó kártya csak az állandó kiállításokon használható.

csoportos vezetés rendelése

FOGADÓNYILATKOZAT

A vidékről vasúttal érkező iskola csoportok számára a kedvezményes utazáshoz szükséges, a MÁV által kért Fogadónyilatkozat megküldéséhez az adatokat egy külön online adatlapon kérjük megadni. (Az adatlaphoz vezető link szerepel a visszaigazoló emailben is.)

fogadónyilatkozat igénylése

LÁTOGATÁSI SZABÁLYOK BETARTÁSA

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatási szabályok érvényesek, amely megtekinthetők a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja ismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a szabályokat.

részletek

FIZETÉS

A belépők és szolgáltatások díja érkezéskor a helyszínen (egyes időszakokban a csoportok számára kijelölt pénztárnál) fizethetők készpénzzel, a legtöbb ismert bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával (a szabadidő zseb terhére). Utalásos fizetésre nincs lehetőség. Kedvezményes belépő esetén a pénztárnál a jegy váltásakor kérjük a jogosultság igazolását.
Belépőjegyek előre váltására – helyszíni pénztárainkon kívül is van lehetőség:
– a Jegymester webáruházában (www.jegymester.hu),
– a Ticketexpressz / Eventim jegyirodáiban és partnereinél országszerte és külföldön (www.eventim.hu). (Partnereink díjat számolnak fel.)

Számla igénylése
A vásárlásról csak az értékesítést végző partnertől kérhető számla a vásárlással egy időben, számlát utólag kiállítani nem áll módunkban! (Az online vásárlás számla igényléséről bővebb tájékoztatás a jegymester.hu weboldalán található).

Partnereinktől elővételben vásárolt belépőjegy visszaváltására nincs lehetőség helyszíni pénztárainkban sem.