En

CSOPORTOS LÁTOGATÁS SZERVEZÉSE ÉS REGISZTRÁCIÓJA

Szeretettel várjuk csoporttal érkező látogatóinkat.

TÁRLATVEZETÉS FOGLALÁSA

Tárlatvezetést és foglalkozást kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak. Egy csoportban 17 fő lehet, de szívesen fogadunk néhány fős csoprotokat is, akik zárt körben, általuk választott időpontban szeretnék igénybe venni a szolgáltatást, díja: 15.000 Ft/csoport (magyar nyelven), iskolai csoportoknak 8.000 Ft/csoport.
Amennyiben iskolai csoporttal érkező pedagógusként tartana múzeumi tanórát, kérjük, hogy előre igényeljen Vendégelőadó kártyát a csoportregisztráció során. A Vendégelőadó kártya csak az állandó kiállításokon használható.

CSAK 2023. JÚNIUS 14. UTÁNI IDŐPONTOKRA, ÉS CSAK AZ ÁLLANDÓ vagy a REIGL JUDIT KIÁLLÍTÁSRA

BEJELENTKEZÉS ÖNÁLLÓ CSOPORTOS LÁTOGATÁSRA

2023. JÚNIUS 14-IG BEZÁRÓLAG ÚJ REGISZTRÁCIÓT NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAIGAZOLNI, CSAK ELŐVÉTELES JEGGYEL ÉRKEZŐ CSOPORTOKAT TUDUNK FOGADNI VÁRAKOZÁS NÉLKÜL.
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSi LEHETŐSÉG: ligetplusz.hu (plusz díj fizetése nélkül)

JEGY NÉLKÜLI CSOPORTOK ÉRKEZÉSI SORRENDBEN, A PÉNZTÁRI SORBAN VÁRAKOZVA TUDNAK BEJUTNI.
KÖSZÖNJÜK SZÍVES MEGÉRTÉSÜKET!

Kérjük, hogy bejelentkezés előtt tájékozódjon a múzeum nyitvatartásáról!
Szervezett csoportok látogatásra előzetes bejelentkezését kérjük itt TÁRLATVEZETÉS NÉLKÜL.
ISKOLAI CSOPORTOK létszámtól függetlenül kérünk bejelentkezést.
Felnőtt csoportok előzetes bejelentkezését 30 főtől kérjük a tervezett látogatás előtt lehetőleg legalább egy héttel.
A kisebb csoportok elővételes jegyvásárlással tudják biztosítani az érkezésükkor történő belépést, melyet online a ligetplusz.hu (plusz díj nélkül és jegycsere nélkül) vagy a jegymester.hu (plusz E-díj és jegycsere lehetőség) oldalán vásárolhatnak meg az érkezés várató órájára (ha ott nincs elég szabad jegy, akkor a szomszédos órasávokból kiegészítve). A csoport díjtalan belépőre jogosult tagjai az elővételes jeggyel rendelkezőkkel együtt beléphetnek és külön pénztárnál tudják igényelni belépőjüket.

UTAZÁSI IRODÁK szervezőit kérjük, hogy minden esetben a felnőtt csoportot jelöljék be, azon belül tudják megjelölni a csoport kor szerinti összetételét. Iskolai csoportot csak iskolai szervezésnél kérjük kiválasztani.
A bejelentkezés csak a fogadást visszaigazoló e-maillel együtt érvényes. Csak a honlapon szereplő, illetve e-mailben visszaigazolt árak (kedvezmények) és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.
A regisztráció elmaradása nem zárja ki a látogatást, de a regisztrált csoportok és tárlatvezetésre érkezők előnyt élveznek a belépésnél a regisztráció, illetve elővételes jegy nélkül érkező csoportokkal szemben.

Fogyatékkal élők csoportoktól – létszámtól függetlenül – kérjük, hogy e-mailben jelezzék látogatási szándékukat az info@szepmuveszeti.hu címen.

felnőtt csoportok önálló (tárlatvezetés nélküli) látogatásra 30 főtől / iskolai csoportok ez alatt is a külön kedvezmény igényléséhez, illetve Fogadónyilakozat igényléséhez

FIZETÉS

A belépők és szolgáltatások díja érkezéskor a helyszínen a csoportok számára kijelölt pénztárnál fizethetők készpénzzel, a legtöbb ismert bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával. Átutalásos fizetésre nincs lehetőség. Kedvezményes belépő esetén a pénztárnál a jegy váltásakor kérjük a jogosultság igazolását.
Belépőjegyek előre váltására helyszíni pénztárainkon kívül online is van lehetőség:
- a ligetplusz.hu webáruházban (E-díj nélkül, regisztráció után kedvezménnyel)
– a Jegymester webáruházában (www.jegymester.hu, E-díj ellenében),
– a Ticketexpressz / Eventim jegyirodáiban és partnereinél országszerte és külföldön (www.eventim.hu).

Számla igénylése
A vásárlásról csak az értékesítést végző partnertől kérhető számla a vásárlással egy időben, számlát utólag kiállítani nem áll módunkban! (Az online vásárlás számla igényléséről bővebb tájékoztatás a webáruház honlapján található).

Partnereinktől elővételben vásárolt belépőjegy visszaváltására nincs lehetőség helyszíni pénztárainkban sem.

FOGADÓNYILATKOZAT vasúttal utazó iskolai csoportok számára

A vidékről vasúttal érkező iskolai csoportok számára a kedvezményes utazáshoz szükséges, a MÁV által kért Fogadónyilatkozat megküldéséhez az adatokat egy külön online adatlapon kérjük megadni.
Kérjük, hogy a csoport jelentkezzen a fenti BEJELENTKEZÉS linken, megadva az adatokat, és annak végén kérheti a Fogadónyilatkozatot.
Amennyiben elővételben megvásárolják a belépőt online, úgy külön regisztráció nem szükséges. Ebben az esetben használhatják ezt az online Fogadónyilatkozat igénylést.

LÁTOGATÁSI SZABÁLYOK BETARTÁSA

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatási szabályok érvényesek, amely megtekinthetők a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja ismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a szabályokat.

részletek