En

Csoportoknak

INFORMÁCIÓK CSOPORTOS LÁTOGATÁS SZERVEZÉSÉHEZ
ÉS TÁRLATVEZETÉS / FOGLALKOZÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ

CSOPORTOK ÖNÁLLÓ LÁTOGATÁSSAL

Előzetes bejelentkezést kérünk és visszaigazolást küldünk  minden 10 fő feletti, szervezetten érkező csoport számára legalább egy héttel a tervezett látogatás időpontja előtt.

Kérjük, hogy a csoport adatait a lap alján lévő linken regisztrálják.

A bejelentkezés csak a fogadást visszaigazoló e-maillel együtt érvényes. Csak a honlapon szereplő, illetve e-mailben visszaigazolt árak (kedvezmények) és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Kiállításainkon kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést. Iskolai csoporttal érkező pedagógusok csak akkor tarthatnak múzeumi tanórát az állandó gyűjteményeiben, ha a látogatás előtt a Múzeumpedagógiai Osztálytól engedélyt kapnak rá. Az időszakos kiállításokon a pedagógusok sem tarthatnak csoportfoglalkozást.

Belépőjegyek fizetése: A belépők díja fizethető érkezéskor a helyszínen pénztárainknál A belépők és szolgáltatások díja érkezéskor a helyszínen pénztárainknál fizethetők készpénzzel, a legtöbb ismert bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával. Kedvezményes belépő esetén a pénztárnál a jegy váltásakor (vagy elővétel esetén belépésnél) kérjük a jogosultság igazolását.

Belépésük segítésére az auido guide pénztáránál soron kívül fogadják Önöket.

Belépőjegyek előre váltása  helyszíni pénztárainkon kívül:
– a Jegymester webáruházában (www.jegymester.hu),
– a Ticketexpressz / Eventim jegyirodáiban és partnereinél országszerte és külföldön (www.eventim.hu).
A vásárlásról csak az értékesítést végző partnertől kérhető számla a vásárláskor, számlát utólag kiállítani nem áll módunkban! (Az online vásárlás számla igényléséről bővebb tájékoztatás a jegymester.hu weboldalán található).

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a fenti elérhetőségeken. A jegymester webáruházában előreváltott belépők esetében lehetőség van a jegyek későbbi időpontra történő cseréjére az érvényességet megelőző napig. Ebben az esetben is kérjük, hogy írásban jelezzék a lemondást és látogatásuk új időpontját.

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatási szabályok érvényesek, amely megtekinthetők a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a szabályokat.

CSOPORTOK
REGISZTRÁCIÓJA 

CSOPORTOK TÁRLATVEZETÉSSEL, FOGLALKOZÁSSAL

Tárlatvezetés legalább két héttel a tervezett időpont előtt igényelhető.

Kérjük, hogy a kínálatunkkal kapcsolatban itt tájékozódjanak, illetve a megjelenő linken regisztrálják csoportjukat:

TÁRLATVEZETÉSEK

FOGLALKOZÁSOK

 

Kiállításaink közül ajánljuk