En

Csoportoknak

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK CSOPORTOS LÁTOGATÁS ÉS TÁRLATVEZETÉS / FOGLALKOZÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ

CSOPORTOK ÖNÁLLÓ LÁTOGATÁSSAL

Előzetes bejelentkezést kérünk és visszaigazolást küldünk  minden 10 fő feletti, szervezetten érkező csoport számára:
– hétköznap legkésőbb a látogatás előtti napon 16 óráig,
– hétvégi látogatás esetén péntek 12 óráig.
Kérjük, hogy a csoport adatait ITT>> adják meg.
A bejelentkezés csak a fogadást visszaigazoló e-maillel együtt érvényes.

Csak a honlapon szereplő, illetve e-mailben visszaigazolt árak (kedvezmények) és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Kiállításainkon kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést. Iskolai csoporttal érkező pedagógusok csak akkor tarthatnak múzeumi tanórát az állandó gyűjteményeiben, ha a látogatás előtt a Múzeumpedagógiai Osztálytól engedélyt kapnak rá. Az időszakos kiállításokon a pedagógusok sem tarthatnak csoportfoglalkozást.

Kapcsolat:
e-mail: muzeumpedagogia@szepmuveszeti.hu
telefon: (+36 1) 469 7720 (H-Cs 10:00–17:00, P 10:00-15:00)

Belépőjegyek fizetése: A belépők díja fizethető érkezéskor a helyszínen pénztárainknál A belépők és szolgáltatások díja érkezéskor a helyszínen pénztárainknál fizethetők készpénzzel, a legtöbb ismert bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával. Kedvezményes belépő esetén a pénztárnál a jegy váltásakor (vagy elővétel esetén belépésnél) kérjük a jogosultság igazolását.

Belépésük segítésére az auido guide pénztáránál soron kívül fogadják Önöket.

Belépőjegyek előre váltása  helyszíni pénztárainkon kívül:
– a Jegymester webáruházában (www.jegymester.hu),
– a Ticketexpressz / Eventim jegyirodáiban és partnereinél országszerte és külföldön (www.eventim.hu).
A vásárlásról csak az értékesítést végző partnertől kérhető számla a vásárláskor, számlát utólag kiállítani nem áll módunkban! (Az online vásárlás számla igényléséről bővebb tájékoztatás a jegymester.hu weboldalán található).

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a fenti elérhetőségeken. A jegymester webáruházában előreváltott belépők esetében lehetőség van a jegyek későbbi időpontra történő cseréjére az érvényességet megelőző napig. Ebben az esetben is kérjük, hogy írásban jelezzék a lemondást és látogatásuk új időpontját.

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatási szabályok érvényesek, amely megtekinthetők a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a szabályokat.

 

CSOPORTOK TÁRLATVEZETÉSSEL, FOGLALKOZÁSSAL

Tárlatvezetés legalább 1 héttel a tervezett időpont előtt igényelhető, Kérjük, hogy a csoport adatait ITT>> adják meg.
A bejelentkezés csak e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt.
Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Kapcsolat
e-mail: muzeumpedagogia@szepmuveszeti.hu
telefon: (+36-1) 499 7720 (H-Cs 10:00–17:00, P 10:00-15:00)

Egy csoport maximális létszáma 30 fő lehet, e fölötti létszám esetén csoportbontás szükséges, és a vezetés díját is eszerint állapítjuk meg.

A tárlatvezetések díja – a felnőtt csoportoknak szóló programokkal és információkkal együtt – megtalálható honlapunkon a Tárlatvezetések címszó alatt. Külön díj van a magyar és más nyelven tartott vezetéseknek. Magyar iskolai csoportok kedvezményes díjat fizethetnek.

Érkezés: Kérjük, hogy a tárlatvezetés / foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Tárlatvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni az információs pultnál. Kérjük, hogy a földszinten várakozzanak a tárlatvezetőre úgy, hogy a csoport ne zavarja a többi látogatót a jegyvásárlásban, illetve mozgásban. A tárlatvezetés korábbi időpontban történő megkezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket.

A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az Információs pultnak a (+36 1) 469 7210 telefonszámon. Legfeljebb 30 perces késést tudunk tolerálni, 30 perc késésen túl nem biztosítjuk a program megtartását. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a fenti elérhetőségeken.

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatói szabályok érvényes, amely megtekinthető a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a látogatói szabályzatban foglaltakat.

Kiállításaink közül ajánljuk