En

CSOPORTOS LÁTOGATÁS SZERVEZÉSE ÉS REGISZTRÁCIÓJA

Szeretettel várjuk csoporttal érkező látogatóinkat is.

BEJELENTKEZÉS

Kérjük, hogy bejelentkezés előtt tájékozódjon a múzeum nyitvatartásáról!
Szervezett csoportok előzetes bejelentkezését kérjük 15 főtől a tervezett látogatás előtt lehetőleg legalább egy héttel. A regisztráció előtt kérjük, ellenőrizze a múzeum (ill. egyes kiállítóterek) nyitvatartását a Látogatási információk cím alatt vagy a láblécben.
UTAZÁSI IRODÁK szervezőit kérjük, hogy minden esetben a felnőtt csoportot jelöljék be, azon belül tudják megjelölni a csoport kor szerinti összetételét. Iskolai csoportot csak iskolai szervezésnél kérjük kiválasztani.
A bejelentkezés csak a fogadást visszaigazoló e-maillel együtt érvényes. Csak a honlapon szereplő, illetve e-mailben visszaigazolt árak (kedvezmények) és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.
A regisztráció elmaradása nem zárja ki a látogatást, de a regisztrált csoportok és tárlatvezetésre érkezők a kiállításra való belépésnél előnyt élveznek a regisztráció nélkül érkező csoportokkal szemben.

Fogyatékkal élők csoportoktól – létszámtól függetlenül – kérjük, hogy e-mailben jelezzék látogatási szándékukat az info@szepmuveszeti.hu címen.

15 főtől önálló látogatásra (iskolai csoportok ez alatt is a külön kedvezmény igényléséhez, illetve Fogadónyilakozat igényléséhez)

TÁRLATVEZETÉS

Tárlatvezetést és foglalkozást kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak. Egy csoportban max. 15-17 fő lehet, de szívesen fogadunk néhány fős csoprotokat is, akik zárt körben, általuk választott időpontban szeretnék igénybe venni a szolgáltatást, díja: 15.000 Ft/alkalom, iskolai csoportoknak 8.000 Ft/csoport.
Amennyiben iskolai csoporttal érkező pedagógusként tartana múzeumi tanórát, kérjük, hogy előre igényeljen Vendégelőadó kártyát a csoportregisztráció során. A Vendégelőadó kártya csak az állandó kiállításokon használható.

előzetes megrendelésre

FOGADÓNYILATKOZAT vasúttal utazó iskolai csoportok számára

A vidékről vasúttal érkező iskola csoportok számára a kedvezményes utazáshoz szükséges, a MÁV által kért Fogadónyilatkozat megküldéséhez az adatokat egy külön online adatlapon kérjük megadni.
Kérjük, hogy a csoportot jelentkezzen be 15 fő alatt is a fenti BEJELENTKEZÉS linken, megadva az adatokat, és annak végén kérheti a Fogadónyilatkozatot.

Fogadónyilatkozat igénylésére az online Bejelentkezés (ld. fent) folyamatában van lehetőség

LÁTOGATÁSI SZABÁLYOK BETARTÁSA

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatási szabályok érvényesek, amely megtekinthetők a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja ismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a szabályokat.

részletek

FIZETÉS

A belépők és szolgáltatások díja érkezéskor a helyszínen (egyes időszakokban a csoportok számára kijelölt pénztárnál) fizethetők készpénzzel, a legtöbb ismert bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával. Átutalásos fizetésre nincs lehetőség. Kedvezményes belépő esetén a pénztárnál a jegy váltásakor kérjük a jogosultság igazolását.
Belépőjegyek előre váltására helyszíni pénztárainkon kívül online is van lehetőség:
- a ligetplusz.hu webáruházban (E-díj nélkül, regisztráció után kedvezménnyel)
– a Jegymester webáruházában (www.jegymester.hu, E-díj ellenében),
– a Ticketexpressz / Eventim jegyirodáiban és partnereinél országszerte és külföldön (www.eventim.hu).

Számla igénylése
A vásárlásról csak az értékesítést végző partnertől kérhető számla a vásárlással egy időben, számlát utólag kiállítani nem áll módunkban! (Az online vásárlás számla igényléséről bővebb tájékoztatás a webáruház honlapján található).

Partnereinktől elővételben vásárolt belépőjegy visszaváltására nincs lehetőség helyszíni pénztárainkban sem.