En

Csoportoknak

INFORMÁCIÓK CSOPORTOS LÁTOGATÁS SZERVEZÉSÉHEZ
ÉS TÁRLATVEZETÉS / FOGLALKOZÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ
  1. CSOPORTOK ÖNÁLLÓ LÁTOGATÁSSAL

Előzetes bejelentkezést kérünk
– a legalább 25 fős szervezett iskolai csoportoktól, illetve bármilyen létszámú közép- vagy felsőfokú képzőművészeti iskolából érkező csoportoktól,
– a legalább 40 fős egyéb csoportoktól.
Kérjük, hogy a csoport adatait a lap alján lévő linken behívható online űrlapon regisztrálják a tervezett látogatás előtt legalább egy héttel.
A regisztrációt csak a fenti létszámmal rendelkező csoportoktól fogadunk, és visszaigazolást is csak számukra küldünk.

A fogyatékkal élők csoportoktól – létszámtól függetlenül –  kérjük, hogy emailben az info@szepmuveszeti.hu címen jelezzék látogatási szándékukat.

A vidékről vasúttal érkező iskola csoportok számára 25 fő alatt a kedvezményes utazáshoz szükséges Fogadónyilatkozat forma ide kattintva kitölthető.
A 25 fő feletti iskolai csoportoktól csak a beküldött online regisztráció után, annak végén megjelenő linkben adataikat kitöltve fogadjuk a Fogadónyilatkozat igényt.

A bejelentkezés csak a fogadást visszaigazoló e-maillel együtt érvényes. Csak a honlapon szereplő, illetve e-mailben visszaigazolt árak (kedvezmények) és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Kiállításainkon kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést.
Iskolai csoporttal érkező pedagógusok az állandó gyűjteményekben tarthatnak múzeumi tanórát abban az esetben, ha igényüket jelzik a regisztrációkor a látogatás előtt és a Múzeumpedagógiai Osztály ezt jóváhagyja. Az időszakos kiállításokon a pedagógusok sem tarthatnak csoportfoglalkozást.

Belépőjegyek fizetése:  A belépők és szolgáltatások díja érkezéskor a helyszínen a csoportok számára kijelölt pénztárnál fizethetők készpénzzel, a legtöbb ismert bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával. Kedvezményes belépő esetén a pénztárnál a jegy váltásakor (vagy elővétel esetén belépésnél) kérjük a jogosultság igazolását.

Belépőjegyek előre váltása – helyszíni pénztárainkon kívül:
– a Jegymester webáruházában (www.jegymester.hu),
– a Ticketexpressz / Eventim jegyirodáiban és partnereinél országszerte és külföldön (www.eventim.hu). (Partnereink díjat számolnak fel.)
A vásárlásról csak az értékesítést végző partnertől kérhető számla a vásárlással egy időben, számlát utólag kiállítani nem áll módunkban! (Az online vásárlás számla igényléséről bővebb tájékoztatás a jegymester.hu weboldalán található).

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatási szabályok érvényesek, amely megtekinthetők a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja ismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a szabályokat.

REGISZTRÁCIÓ
40 FŐTŐL

ISKOLAI CSOPORT
(25 FŐTŐL)

 

2. CSOPORTOK TÁRLATVEZETÉSSEL

Tárlatvezetések rendelhetők legalább 1, esetenként 2 héttel (és legfeljebb 3 hónappal) korábban a látogatás tervezett időpontja előtt.

Az önálló látogatás fent leírt körülményei minden csoportra érvényesek.
Részletek, leírások a Múzeumpedagógia / Tárlatvezetés cím alatt olvashatók, a foglalás is onnan indítható.

RÉSZLETEK
ÉS FOGLALÁS

Kiállításaink közül ajánljuk