En

Minden múlt a múltam | Virágvölgyi István kurátori tárlatvezetése a Magyar Nemzeti Galéria időszaki kiállításán

Regisztráció

Minden múlt a múltam | Virágvölgyi István kurátori tárlatvezetése a Magyar Nemzeti Galéria időszaki kiállításán

2019. április 30.

18:00 - 19:30

Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria

A Fortepan archívum két legfontosabb tulajdonsága, hogy szabad és közös. Közös, mert a mi képeinkből áll és a mi világunkról szól. Közös, mert bárki segíthet az egyes helyszínek, személyek azonosításában. Szabad, mert szabadon elérhető bárki számára.

A résztvevők száma: min. 15 fő, max. 30fő

Részvételi díj: Baráti Kör Mecénásoknak és Pártolóknak 2.000 Ft/fő | Baráti Kör Tagoknak – 4.500 Ft/fő. A részvételi díj tartalmazza a vezetés, a belépő, az esti nyitva tartás költségét, valamint a szervezés díját.

A programra Mecénásoknak előjelentkezési lehetőséget biztosítunk 2019. április 916 és április 18. között. Az előjelentkezési időszakban online befizetésre és egyszeri e-mailes előfoglalásra egyaránt van lehetőség. A helyfoglalás a részvételi díj személyes vagy online rendszerünkön keresztül történő befizetésével véglegesíthető.Április 19-én (péntek) a jelentkezés megnyílik a Pártolói kör számára, ezután a fennmaradó helyek függvényében lehet jelentkezni a programra.További érdeklődők regisztrációját a rendelkezésre álló helyek függvényében április 26-tól tudjuk fogadni.

Programjelentkezés
LEGYEN A BARÁTUNK! 

További programok:

Kezet rá!

Helyszín: Egyiptomi Gyűjtemény

Az eredeti műtárgyak, pl. amulettek, egy szívskarabeusz vagy egy kanopuszfedél kézbevételekor a múzeum felkészített önkéntesei osztják meg ismereteiket a tárgyakról.

Kurátori tárlatvezetés Szentendrén a Baráti Kör számára

Üvegcsodák | Látogatás a Róth Miksa Emlékházban

Helyszín: Róth Miksa Emlékház

Látogatás a Róth Miksa Emlékházban a Baráti Körrel

Május és június hónapban egy-egy alkalommal várjuk látogatóinkat a megújult Schickedanz-terembe, ahol a múzeum Michelangelo-kiállításához kapcsolódó előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Hetven év után – épület-séta

Helyszín: Szépművészeti Múzeum

Magyar nyelvű épület-séta, a Román Csarnok bemutatására fókuszálva