En

Bódi Kinga és Kardos Eszter kurátori tárlatvezetése a Folyt. köv. grafikai kiállításban

Jegyvásárlás

Bódi Kinga és Kardos Eszter kurátori tárlatvezetése a Folyt. köv. grafikai kiállításban

Tárlatvezetés
Grafikai kiállítótér
2024. május 31.

16:15 - 17:15

Időtartam: 60 perc
Maximális létszám: 25 fő
Programdíj: 1500 Ft-os kiegészítőjegy + az állandó kiállításra érvényes belépőjegy

A globális tömegtermelés és sorozatgyártás korában, a tévésorozatok és a folytatásos filmek túlkínálatának idején a Folyt. köv. kiállítás a „sorozatművészet” tágan értelmezett fogalmának képzőművészeti vonatkozásait vizsgálja. Honnan eredeztethető a sorozatokban való gondolkodás, a sorozatszerűség elvének művészi alkalmazása, a szerialitás mint módszer és az ismétlés gyakorlata a grafikai alkotás folyamatában? Mit jelentett a reneszánsz grafikai művészetben az egymásutániság, a variálhatóság, a mintakövetés, vagy éppen a mintától való eltérés, és hogyan vonatkoznak ezek a kérdések korunk művészetére?

LÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK

A tárlatvezetésen az állandó kiállításokra érvényes belépőjegy mellé vásárolt 1500 Ft-os kiegészítő jeggyel lehet részt venni.

Szépmű Állandó Bérlettel jobban jár!
A bérlettel rendelkezőknek az állandó- és a grafikai kiállításokban meghirdetett tárlatvezetésekre csak a kiegészítőjegyet kell megvásárolniuk, hiszen a belépőjük már megvan.

Jegyek a helyszínen korlátozott számban elérhetők.

Kérjük, hogy a tárlatvezetés kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzen meg a múzeumba. Figyelem! Az időszaki kiállítást önállóan csak a tárlatvezetés előtt tudja megtekinteni, erre a tárlatvezetés végén a múzeum zárása miatt már nem lesz lehetősége. Amennyiben a program váltott jegyével korábban megy be a kiállításba, kérjük, legkésőbb a kezdés előtt 15 perccel fáradjon a kiállítás bejáratához.

Kérjük, hogy a látogatás előtt tájékozódjon a látogatási szabályokról a múzeum honlapján: https://www.szepmuveszeti.hu/latogatasi-szabalyok/

Tovább olvasom

További programok:

Fotóművészek közelről

Fiatalok és felnőttek   |   18 fő
Interaktív foglalkozás
Kezet rá!

Kezet rá!

Fotóművészek közelről

Fiatalok és felnőttek   |   18 fő
Tárlatvezetés

Grafikai sorozatok közelről

Fiatalok és felnőttek   |   18 fő