En

Utazás a Níluson

Ókori Egyiptom

Időtartam: 60 perc

Maximális létszám: 15 fő

Részvételi díj: 8 000 Ft iskolai tárlatvezetés díja

Az Egyiptomi Gyűjtemény állandó kiállításában egyórás tárlatvezetést kínálunk, amely a résztvevők számára általános áttekintést nyújt az ókori egyiptomi civilizációról. A program során a diákok megismerkednek az ókori egyiptomi vallással, túlvilági elképzelésekkel és az írás alapjaival.

A kiállításban 10:30–13:00 között tartjuk az előre lefoglalható 60 perces tárlatvezetéseket. A szabad időpontok online foglalási felületünkön megtalálhatók. Az Ókori Egyiptom kiállítás sajátosságai és a műtárgyak kis mérete miatt egy csoportban maximum 15 főt tudunk fogadni. Egy foglalkozáson maximum két csoport vehet részt. Ilyenkor két tárlatvezető dolgozik egyszerre; a csoportok a kiállítás két különböző pontjáról indulnak, majd félidőben helyet cserélnek.

Csak azokat a regisztrációkat tudjuk figyelembe venni, amelyeket legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően adnak le.

Időpont foglalása

A múzeumpedagógiai szolgáltatásokhoz előzetes időpont-foglalás szükséges. Csak azokat a foglalásokat tudjuk figyelembe venni, amelyeket legalább egy héttel a kívánt időpontot megelőzően adtak le. Ha a foglalás pontosítást igényel, akkor munkatársaink két munkanapon belül felveszik a látogatóval a kapcsolatot. További információ az időpontfoglalásról a +36/30 221 75 65-ös telefonszámon.

Fogadónyilatkozat

Óvodai vagy iskolai csoport utazási kedvezmény igénybevételi szándékát a következő nyilatkozat kitöltésével jelezheti:

Megrendelem

Online kitölthető lapunkon keresztül fogadjuk a jelentkezést múzeumpedagógiai szolgáltatásainkra:

További fontos tudnivalók

Kérjük, hogy a tárlatvezetés/foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Tárlatvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni az információs pultnál. A földszinten várakozzanak a tárlatvezetőre úgy, hogy a csoport ne zavarja a többi látogatót a jegyvásárlásban, illetve mozgásban! A tárlatvezetés korábban kezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

Időpont foglalási igényét tárlatvezetéseinkre, foglalkozásainkra és egyéb szolgáltatásainkra a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezheti felénk. Munkatársaink ezután két munkanapon belül értesítik  foglalásának rögzítéséről. Amennyiben az űrlap kitöltése folyamán további kérdései merülnének fel, vagy a rendelkezésre álló opciók között nem találná az Önnek optimálisat, úgy azt az űrlapon a kitöltés végén jelezheti.

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pultnak a (+36 1) 469 7788 telefonszámon. Legfeljebb 30 perces késést tudunk tolerálni, 30 perc késésen túl nem biztosítjuk a program megtartását. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a fenti elérhetőségeken.