En

Kulturális családi kalandozások a Baráti Körrel!

Kulturális kalandozások az egész család részére!

Váltson családi bérletet a Baráti Körben, és ossza meg kulturális élményeit a család minden tagjával egy éven át, négy múzeumban!

MELYEK A BARÁTI KÖR CSALÁDI PÁRTOLÓ TAGSÁG ELŐNYEI?
  • Négy múzeum állandó kiállításait egy éven át korlátlanul és ingyenesen látogathatja családjával (2+3 fő).
  • Kiállításainkat a család együtt és interaktívan is megismerheti, hiszen a gyermekek számára több gyűjteményhez is bérelhető utazóbőrönd, amely izgalmas feladványokat, színezőket és játékokat rejt. Családi társasjátékainkat 2000 forintért bérelheti ki, miközben a belépőjegyekre már nem lesz gondja!
  • A Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria időszaki kiállításait egy alkalommal ingyenesen tekinthetik meg.
  • 2021-ben ingyenesen vehetnek részt a múzeumaink esti programjain és rendezvényein (Múzeum+, Borszerda).
  • Kedvezményes áron csatlakozhatnak a Baráti Kör által szervezett programokhoz : kulisszatitkok, kulturális csemegék, családi események, exkluzív kurátori tárlatvezetések és előadások, belföldi és külföldi utazások a művészet lenyűgöző világában.
  • 10% kedvezménnyel vásárolhat a MúzeumShopban. Válogasson a foglalkoztatók, kiadványok és ajándéktárgyak közül, akár online is!
  • 10% kedvezményt igényelhet a Fine Art kávézóiban (Magyar Nemzeti Galéria, Szépművészeti Múzeum)

További információk a tagsági kategóriákról és a támogatói összegekről>>

 

HOGYAN VÁLTHAT TAGSÁGOT?

Személyesen a Szépművészeti Múzeum vagy a Magyar Nemzeti Galéria információs pultjánál vagy online regisztrációs felületünkön: LEGYEN A BARÁTUNK!

Felhívjuk figyelmét, hogy a mostani időszakban az online tagság- és programbefizetések ügyintézésére az InterTicket jegyértékesítési hálózatával dolgozunk együtt. A támogatási összegen felül a rendszer a tagsági díj 3%-át + 200 forintot számol fel.

A tagságváltáshoz kérjük, lépjen be Jegy.hu fiókjába, vagy egy gyors és egyszerű regisztrációt követően (csak név és e-mail) kattintson a „baráti kör tagság” menüpontra, és válassza ki a megfelelő tagsági kategóriát. A sikeres befizetésről e-mailben értesítőt kap, kérjük, kövesse a levélben leírt instrukciókat. A kártya aktiválását követően a „programok” menüpont alatt már Baráti Körös kedvezményes áron válthat jegyet.

Az online tagságváltást követően, a múzeumok látogatásához szükséges egyedi Baráti Kör kártyaazonosítóját legkésőbb két munkanapon belül az Ön által megadott e-mailre elküldjük, a tagságához járó Baráti Kör plasztikkártyáját hamarosan megrendeljük, és a mindenkor érvényes kedvezményekről, a kuponkódok felhasználásáról tájékoztató levelünkkel együtt postázzuk az Ön által megadott levelezési címre.

Sürgős esetben, azonnali kártyahasználat ügyében kérjük, írjon e-mailt vagy hívjon minket telefonon: baratikor@szepmuveszeti.hu | +36 20 226 9581

Kiállításaink közül ajánljuk