SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Érkeznek a festmények a Rembrandt és a holland arany évszázad festészete című kiállításra.

2014. október 17.

Érkeznek a festmények a Rembrandt és a holland arany évszázad festészete című kiállításra. Ma délelőtt Vermeer egyik remekművét, az párizsi Louvre-ból kölcsönzött Az asztronómus című festményt csomagolták ki a múzeum munkatársai.

Múzeum+ Luxus

DIVAT ÉS ENTERIŐR

Luxus márkák a nappaliban, kortárs festmények a vállfán (The Showroom & Celeni Budapest Kollekció) Fotósunk megörökítette, ahogyan látogatóink kipróbálták a luxus körülményeket. (fotó: Szesztay Csanád)

Múzeum+ Luxus

Az eseményen készült fotókból összeállított galériát a cikkre kattintva tekinthetik meg.

Paris! Paris!

2014. május 17.

Múzeum+ Tánc

2014. május 8.

A Seuso-kincsek

Letölthető fotók

Múzeum+ UNDERGROUND

2014. március 10.

„Nem kell a púder nem kell a vaker nem kell a fanki nem kell a punk csak egy: az undorgrund” séták a gyűjteményben Vendég tárlatvezetőink NIKONONE, Street Artist és HEGYI ZOLTÁN, a Sexepil énekese, újságíró REMAKEművek Slam Poetry est Workshop Graffiti a Múzeum falán?!?! – Street art technikák a múzeumban BORKÓSTOLÓ Underground borok a winelovers szervezésében PÁLINKAKÓSTOLÓ Schiszler Pálinka ZENE BÜFÉ Remíz Kávéház és Söröző TEAHÁZ a Big Bennel

Caravaggiótól Canalettóig - sajtótájékoztató

2013. október 25.

Az október 25-i sajtótájékoztatón készült fotók (fotó: Józsa Dénes)

Ganymed Goes Europe - Budapest

Fotósorozat a próbákról

2013. szeptember 26.

A budapesti Szépművészeti Múzeum, a wrocławi Nemzeti Múzeum és a bécsi Kunsthistorisches Museum együttműködésében, valamint az osztrák színházi társulat, a wenn es soweit ist („ha eljött az ideje”) rendezésében egyedülálló színházi produkciónak lehetnek részesei az érdeklődők hét alkalommal, 2013 szeptembere és novembere között, a Szépművészeti Múzeumban. A fotókat Helmut Wimmer készítette a próbákon.

Múezum+ Design

2013. szeptember 15.

A szeptemberi Múzeum+ tematikája a design volt. Látogatóink kipróbálhatták kreativitásukat workshopjainkon, megismerkedhettek Losonczi Áron építészmérnokkel, az üvegbeton feltalálójával és nem utolsó sorban megtekinthették a design pályázatra érkezett döntős alkotásokat is.

Múzeum+ Erotika

2013. szeptember 1.

Vörös fények, jó borok, tangó, dj. Vendég tárlatvezetőink Lux Elvira és Hajós András voltak

Sziget 2013.

2013. augusztus 19.

Nyár, fesztivál és egy kis művészet. Szigorúan játékosan.