En

Művészeti programok fiataloknak és felnőtteknek

Egyedül vagy barátokkal? Műhelyfoglalkozások, interaktív tárlatvezetések, művészeti klubok, előadások és pályázatok sorát kínáljuk a művészetrajongóknak.

Művészeti programok fiataloknak és felnőtteknek

Ki mondta, hogy az alkotás öröme a múzeumban csak a gyerekeket illeti meg? A fiatal és felnőtt korosztálynak szóló kreatív művészeti programjaink rajzról rajzra, kollázsról kollázsra bontják le azt a tévhitet, miszerint a múzeumpedagógia csak a gyerekeknek érdekes.

Lepje meg szeretteit egy Kreatív Szülinappal, vagy feledkezzen bele a művészetekbe olyan izgalmas programokkal, mint a szépműhely, vagy a Kreatív-kör!

Kreatív szülinapok és bulik

A múzeum buli!

Felejthetetlen élményt és tartalmas szórakozást kínálunk azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik a Szépművészeti Múzeumban szeretnék megünnepelni születésnapjukat, névnapjukat, vagy más, számukra fontos eseményt. Először interaktív, játékos tárlatnézésre invitáljuk a vendégeket. Ezután az alkotás önfeledt pillanatai következnek a kreatív műhelyben. Végül, de nem utolsósorban – a hátralévő 20-30 percben –, sor kerül az ünneplésre is. Ne felejtse otthon az üdítőt és a tortát!

A kreatív szülinapok időtartama  2,5 óra, a meghívottak maximális létszáma 15 fő. A részvételi díj  25 000,-Ft / csoport.

LEFOGLALOM

 

További programok: