En

Művészeti programok fiataloknak és felnőtteknek

Egyedül vagy barátokkal? Műhelyfoglalkozások, interaktív tárlatvezetések, művészeti klubok, előadások és pályázatok sorát kínáljuk a művészetrajongóknak.

Művészeti programok fiataloknak és felnőtteknek

Ki mondta, hogy az alkotás öröme a múzeumban csak a gyerekeket illeti meg? A fiatal és felnőtt korosztálynak szóló kreatív művészeti programjaink rajzról rajzra, kollázsról kollázsra bontják le azt a tévhitet, miszerint a múzeumpedagógia csak a gyerekeknek érdekes.

Lepje meg szeretteit egy Kreatív Szülinappal, vagy feledkezzen bele a művészetekbe olyan izgalmas programokkal, mint a szépműhely, vagy a Kreatív-kör!

Kreatív szülinapok és bulik

A múzeum buli!

Felejthetetlen élményt és tartalmas szórakozást kínálunk azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik a Szépművészeti Múzeumban szeretnék megünnepelni születésnapjukat, névnapjukat, vagy más, számukra fontos eseményt. Először interaktív, játékos tárlatnézésre invitáljuk a vendégeket. Ezután az alkotás önfeledt pillanatai következnek a kreatív műhelyben. Végül, de nem utolsósorban – a hátralévő 20-30 percben –, sor kerül az ünneplésre is. Ne felejtse otthon az üdítőt és a tortát!

REGISZTRÁCIÓ

Maximális létszám Részvételi díj Belépődíj Időtartam
15 fő 25.000,-Ft / csoport Pontos válasz: itt 2,5 óra

Csak a legalább egy hónappal a kívánt időpont előtt leadott regisztrációkat tudjuk figyelembe venni.

 

 

További programok: