En

Ókori hősök nyomában

Időpontot foglalok

Ókori hősök nyomában

Iskolai foglalkozás
Szépművészeti Múzeum
Időtartam: 60 perc
Maximális létszám: 2*17 fő
Programdíj: 8000 Ft/csoport

60 perces foglalkozás

ókor – városállamok – olümpiai játékok – mítosz – mitológia – istenek
„Elég bátor vagy, hogy megments egy hérószt? Ha igazán bátor és szemfüles vagy, igazi hőssé válhatsz!” Kreatív feladatok segítségével ismerkedünk az ókori görög és római mitológia legfontosabb alakjaival, legizgalmasabb mítoszaival, csodás lényeivel. Miközben felfedezzük a görög istenek és hérószok világát, nem hagyjuk szó nélkül a legfontosabb ókori képzőművészeti technikákat sem.

120 perces foglalkozás:

Jelenleg nem elérhető. Amennyiben kizárólag 120 perces foglalkozásra szeretne érkezni, kérjük a foglalási űrlap megjegyzés rovatában jelezze és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

 

Tovább olvasom

További programok:

Remekművek remek válogatásban

Fiatalok és felnőttek   |   18 fő
Interaktív foglalkozás
Kezet rá!

Kezet rá!

Múzeumi Szünetelő

Dráma a vásznon

4-6. évfolyam   |   15 fő
Családi program
Múzeumi Szünetelő

Az egyiptomi írás titkai

4-6 évfolyan   |   15 fő
Múzeumi Szünetelő

Terülj, terülj asztalkám!

1-3. évfolyam   |   15 fő

További fontos tudnivalók

A maximális létszám 34 fő, akiket két 17 fős csoportra osztva tudunk fogadni egy időpontban. Ha két csoport számára foglal tárlatvezetést, akkor az első csoport a kiválasztott időpontban fog elindulni, a második csoport számára pedig 15-20 perccel később veszi kezdetét a tárlatvezetés.

A 60 perces program díja iskolai csoportoknak 8000 Ft/17 fő, a 90/120 perces program díja 11 000/17 fő.

A program díja felnőtt csoportoknak 15 000 Ft/17 fő.

Csak azokat a regisztrációkat tudjuk figyelembe venni, amelyeket legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően adnak le. 

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatói szabályok érvényesek, amelyek megtekinthetők a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjanak róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint az eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a látogatói szabályzatban foglaltakat.

Kis létszámú csoportok esetén javasoljuk, hogy csatlakozzon meghirdetett vezetéseinkhez

Időpont foglalási igényét tárlatvezetéseinkre, foglalkozásainkra és egyéb szolgáltatásainkra a foglalkozásoknál, tárlatvezetéseknél megadott foglalási űrlap kitöltésével jelezheti felénk. Az űrlap kitöltésével és elküldésével foglalását rögzíti rendszerünk!

Amennyiben az űrlap kitöltése folyamán további kérdései merülnének fel, vagy a rendelkezésre álló opciók között nem találná az Önnek optimálisat, kérjük válaszlevelében jelezze felénk!

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Kérjük, hogy a tárlatvezetés/foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Tárlatvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni a visszaigazoló levélben megjelölt találkozási pontnál. A tárlatvezetés korábban kezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pultnak a (+36 1) 469 7788 telefonszámon. Legfeljebb 15 perces késést tudunk tolerálni, 15 perc késésen túl nem biztosítjuk a program megtartását. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.