En

Berry herceg hóráskönyve

Online jegyvásárlás

Berry herceg hóráskönyve

ZOOM webinar
2022. június 29.

19:00 - 20:00:00

Mácsay Krisztina művészettörténész előadása

A három Limburg fivér évtizedekkel Bosch születése előtt dolgozott Berry herceg bourges-i udvarában. A kiváló miniátorok befejezetlenül maradt hóráskönyve a késő gótika egyik legfontosabb alkotása. Az előadás a könyv legismertebb részére, a 12 lapból álló kalendáriumra fókuszál, de a tulajdonképpeni hórákat tartalmazó, bibliai jelenetekkel illusztrált részről is szót ejtünk.

Az online program az angol nyelvű ZOOM oldal szolgáltatását használja, így a link https://zoom.us/j… kezdetű lesz. Amíg nem indul el a bejelentkezések fogadása, addig csak egy angol nyelvű alapszöveg olvasható, ami szíves türelmüket kéri. A vezetés előtt a tárlatvezető belép a virtuális térbe, ahová önöket egyesével fogja beengedni.

Ha problémája akadna a csatlakozással, hívja a szervezőket a +36 30 221 7565 telefonszámon. Késve érkezőknek a kezdési időponttól számítva még 10 percig biztosítjuk a csatlakozási lehetőséget.

További tudnivalók:
Részvételi díj: 1.500,- Ft
Maximális létszám: 500 fő
Platform: ZOOM webinar
Az online előadás hossza: 60 perc.

Kedvezmény online közönségünk számára: Online tárlatvezetéseinken, előadásainkon résztvevőket kedvezménnyel várjuk: ha bármelyik intézményünk online programjára szóló jegyét kinyomtatva vagy telefonon bemutatja a Szépművészeti Múzeum vagy a Nemzeti Galéria pénztárában, a kiállítások teljes árú belépőjéből 1000 Ft kedvezményt biztosítunk a helyszínen. A kedvezmény a január 1-je óta váltott online programok jegyeire érvényes visszavonásig, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

Tovább olvasom

További programok:

Tárlatvezetés
Remekművek

Velázqueztől Rubensig

Fiatalok és felnőttek   |   18 fő
Gyermekprogram
Múzeumi Szünetelő

Írjunk hieroglifával!

10-12 évesek   |   15 fő
Gyermekprogram
Múzeumi Szünetelő

Falakra vésett képregények

9 - 12 évesek   |   15 fő
Gyermekprogram
Múzeumi Szünetelő

Varázslat és művészet: a görög színház

8-10 évesek   |   15 fő