En

Az európai szobrászat remekművei

Időpontot foglalok

Az európai szobrászat remekművei

Tárlatvezetés
Szépművészeti Múzeum
Időtartam: 60 perc
Maximális létszám: 17 fő
Programdíj: 15 000 Ft/csoport
Kiállításaink tárlatvezetéssel még nagyobb élményt nyújtanak!

Az Európai szobrászat 1350–1800 című kiállítás a több mint hatszáz műkincset magába foglaló Régi Szoborgyűjtemény válogatott remekműveit mutatja be. A német és németalföldi középkori szobrászművészet vallásos témái mellett az itáliai reneszánsz és barokk korszak buja mitológiai alakjai elevenednek meg. A tárlatvezetés a stíluskorszakok mellett betekintést nyújt a legkülönbözőbb szobrászati technikák titkaiba. Útba ejtünk olyan különleges műtárgyakat, mint a gyűjtemény egyetlen, épségben megőrzött szárnyas oltára, a fizika törvényeivel dacoló, több száz éves viaszból készült Madonna, és az okkult tudományokért rajongó Franz Xaver Messerschmidt rejtélyes arcábrázolásai.

Tovább olvasom

További programok:

Remekművek remek válogatásban

Fiatalok és felnőttek   |   18 fő
Interaktív foglalkozás
Kezet rá!

Kezet rá!

Múzeumi Szünetelő

Dráma a vásznon

4-6. évfolyam   |   15 fő
Családi program
Múzeumi Szünetelő

Az egyiptomi írás titkai

4-6 évfolyan   |   15 fő
Múzeumi Szünetelő

Terülj, terülj asztalkám!

1-3. évfolyam   |   15 fő

További fontos tudnivalók

A maximális létszám 34 fő, akiket két 17 fős csoportra osztva tudunk fogadni egy időpontban. Ha két csoport számára foglal tárlatvezetést, akkor az első csoport a kiválasztott időpontban fog elindulni, a második csoport számára pedig 15-20 perccel később veszi kezdetét a tárlatvezetés.

A 60 perces program díja iskolai csoportoknak 8000 Ft/17 fő, a 90/120 perces program díja 11 000/17 fő.

A program díja felnőtt csoportoknak 15 000 Ft/17 fő.

Csak azokat a regisztrációkat tudjuk figyelembe venni, amelyeket legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően adnak le. 

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatói szabályok érvényesek, amelyek megtekinthetők a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjanak róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint az eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a látogatói szabályzatban foglaltakat.

Kis létszámú csoportok esetén javasoljuk, hogy csatlakozzon meghirdetett vezetéseinkhez

Időpont foglalási igényét tárlatvezetéseinkre, foglalkozásainkra és egyéb szolgáltatásainkra a foglalkozásoknál, tárlatvezetéseknél megadott foglalási űrlap kitöltésével jelezheti felénk. Az űrlap kitöltésével és elküldésével foglalását rögzíti rendszerünk!

Amennyiben az űrlap kitöltése folyamán további kérdései merülnének fel, vagy a rendelkezésre álló opciók között nem találná az Önnek optimálisat, kérjük válaszlevelében jelezze felénk!

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Kérjük, hogy a tárlatvezetés/foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Tárlatvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni a visszaigazoló levélben megjelölt találkozási pontnál. A tárlatvezetés korábban kezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pultnak a (+36 1) 469 7788 telefonszámon. Legfeljebb 15 perces késést tudunk tolerálni, 15 perc késésen túl nem biztosítjuk a program megtartását. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a muzeumpedagogia@szepmuveszeti.hu címen, vagy a +36 30 221 7565 mobilszámon.