En

#2 Mama, nézd!

Online jegyvásárlás

#2 Mama, nézd!

Mama, nézd!

Régi Képtár
2019. január 10.

10:30 - 11:30:00

8 nő

Istennők, királynők, édesanyák. Ez alkalommal a Képtár legkülönlegesebb nőalakjai kapják a főszerepet, akik századokkal ezelőtt hasonló vagy éppen meghökkentően más szerepeket vállaltak, mint mi. A festmények között sétálva ismerkedünk a sorsukkal, személyes történeteikkel és azzal az örökséggel, amit ránk hagytak.

Agnolo di Cosimo Bronzino: Női képmás

A síró babákat is szeretjük!

Játékos tárlatvezetésekre hívjuk azokat a kismamákat és kispapákat, akik egy évesnél kisebb babájukkal is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta örömöket. Múzeumpedagógusként és anyaként egyaránt tapasztaltuk, hogy kevés az újdonsült szülőket megszólító múzeumi program. Olyan környezetet akartunk létrehozni, amelyben senkit nem feszélyez egy síró vagy éhes baba. Sőt! A nagysikerű Mama, nézd! a várandósság, a szülés és az anyaság témáit helyezi a középpontba. Nemcsak a Szépművészeti Múzeumban tartunk havi rendszerességgel sétákat, hanem a Magyar Nemzeti Galériában és a Vasarely Múzeumba  is.

Egy-egy alkalom hossza 60 perc; ára pedig 900,-Ft/fő, amely tartalmazza a belépődíjat is. A havi rendszerességgel megrendezésre kerülő programsorozatunkra előzetes jelentkezés nem szükséges, bármikor be lehet kapcsolódni. Előreköthető babahordozó, illetve -kendő használatát javasoljuk.  A látogatás idejére a háti hordozóval érkezőknek babakocsit tudunk kölcsönözni korlátozott számban.

Tovább olvasom

További programok:

Esti program
Mama, nézd!

A szerelem színei

Felnőttek   |   24 fő
Inspiráló! múzeumi rajzszakkör felnőtteknek

A növény

Felnőttek   |   12 fő