En

BAUHAUS 100 | OSAS | Kurátori tárlatvezetés a Vasarely Múzeum időszaki kiállításán

Regisztráció

BAUHAUS 100 | OSAS | Kurátori tárlatvezetés a Vasarely Múzeum időszaki kiállításán

Vasarely Múzeum
2019. május 09.

18:00 - 19:30:00

A Vasarely Múzeum, a Bauhaus alapításának 100. évfordulójára rendezett kiállításán, olyan művészek alkotásai kerülnek bemutatásra, akik az iskola művészeti programját, eredményeit és oktatási módszereit jól ismerik, és tisztelegni kívánnak a Bauhaus nagy mesterei előtt.

A kiállítás fő célja a megemlékezés és az elődök művészetének elismerése. További céljai között van pedig annak a felmérése, hogy a Bauhaus művészei által is képviselt konstruktív, konkrét, nem figuratív és nem ábrázoló kortárs magyar művészetben vannak-e olyan kevésbé ismeret, vagy új jelenségek, amelyek intenzívebb elemző-, értékelő, művészetelméleti és interpretációs tevékenységet igényelnek.

50 kiállító művész – festők, grafikusok, szobrászok és fényművészek, valamint más intermediális alkotók – munkáit mutatja be a kiállítás. Jelentős részük a Bauhaus művészeti eredményein nőtt fel, vagy szellemi örökségük részeként a saját művészetükbe integrálta annak főbb művészeti elveit.

A résztvevők száma: min. 15 fő, max. 30fő

Részvételi díj: Baráti Kör Mecénásoknak és Pártolóknak 2.000 Ft/fő | Baráti Kör Tagoknak – 4.500 Ft/fő. A részvételi díj tartalmazza a vezetés, a belépő, az esti nyitva tartás költségét, valamint a szervezés díját.

A programra Mecénásoknak előjelentkezési lehetőséget biztosítunk 2019. április 23. és április 25. között. Az előjelentkezési időszakban online befizetésre és egyszeri e-mailes előfoglalásra egyaránt van lehetőség. A helyfoglalás a részvételi díj személyes vagy online rendszerünkön keresztül történő befizetésével véglegesíthető. Április 26-án (péntek) a jelentkezés megnyílik a Pártolói kör számára, ezután a fennmaradó helyek függvényében lehet jelentkezni a programra. További érdeklődők regisztrációját a rendelkezésre álló helyek függvényében április 30-tól tudjuk fogadni.

Programjelentkezés
LEGYEN A BARÁTUNK!

 

Tovább olvasom

További programok:

Remekművek remek válogatásban

Fiatalok és felnőttek   |   18 fő
Interaktív foglalkozás
Kezet rá!

Kezet rá!

Tárlatvezetés
Remekművek

Az Egyiptomi Gyűjtemény remekművei

Fiatalok és felnőttek   |   18 fő

Szia, Szépmű!

4-6 évesek   |   10 fő