En

Múzeum+

Online jegyvásárlás

 

A Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria ismét várja az exkluzív múzeumi élményeket kedvelő látogatókat a megújult Múzeum+ esteken.
(A Múzeum további két tagintézménye, a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Vasarely Múzeum továbbra is határozatlan időre zárva tart.)

Havonta egyszer, csütörtök este a múzeum megnyitja kapuit azok előtt, akik szívesen fedeznék fel az esti órákban, munkaidő után a gyűjtemény régi és új remekműveit.
A megújult és újragondolt Múzeum+ egy kicsit más és egy kicsit változatlan. A késő esti múzeumlátogatás lehetősége, a kiemelt művészek köré szerveződő programok, az izgalmas művészettörténeti előadások, az Élő MúzeumCafé-beszélgetés, a közkedvelt tárlatvezetések, a kreatív workshop és az egész estés élőzene, kortárs tánc természetesnek mondható.

Az év Múzeum+ tematikája a legnagyobb művészek – Raffaello, Tiziano, Csontváry, Bronzino, Szinyei, Rippl-Rónai és El Greco – rendkívüli életútja és csodálatos életműve köré szerveződik! Egytől egyig öröm elveszni az alkotásaik tengerében és más szempontból vizsgálni az állandó kiállításainkon látható műveiket, amihez idén is garantáljuk a ragyogó programokat.

Időpontok és kiemelt alkotók:

Szépművészeti Múzeum:

szeptember 10. – Raffaello
október 8. – Tiziano
november 12. – Bronzino
december 10. – El Greco

Magyar Nemzeti Galéria:

október 15. – Csontváry
november 19. – Szinyei
december 3. – Rippl-Rónai

A rendezvény érvényes múzeumi belépőjeggyel vagy Múzeum+ jeggyel látogatható.
A nappali kedvezmények érvényesek az estére váltott belépők esetében is.
Az este folyamán helyszíni jegypénztárainkban is lehetőség lesz belépőjegyet váltani az eseményre.

A programsorozatra 4 alkalmas, egész évben felhasználható bérlet váltható 10% kedvezménnyel és két pohár pezsgővel, mellyel az aktuális időszaki kiállítások is látogathatók.
Bérletvásárlásért kattintson ide!

2020-ban a MÚZEUM+ esti programjait az OTP Bank és az MVM Zrt. teszik elérhetővé még több látogató számára.

Kiállításaink közül ajánljuk