En

Múzeum+

Online jegyvásárlás

 

Havonta egyszer késő esti nyitvatartással, különleges extra programokkal, a legmenőbb művészek társaságában: kedvenc esti rendezvényünk, a Múzeum+ 2020-ban is visszatér.
Csütörtök este a Múzeum megnyitja kapuit azok előtt, akik szívesen fedeznék fel az esti órákban, munkaidő után a gyűjtemény régi és új remekműveit. A megújult és újragondolt Múzeum+ egy kicsit más, és egy kicsit változatlan. Az egy-egy téma köré szerveződő programok, a hosszított nyitvatartásnak köszönhető késő esti múzeumlátogatás lehetősége, az Élő MúzeumCafé-beszélgetés, az izgalmas előadások, az érdekes tárlatvezetések, a workshop és az egész estés zene természetesnek mondható. 2020-ban mindezt a legnagyobb művészekre fókuszálva élvezhetjük, hiszen a tematikáink Munkácsy, Raffaello, Monet, Tiziano, Bronzino, Csontváry, El Greco és Rippl-Rónai köré szerveződnek! Egytől egyig rendkívüli életutak és rendkívüli életművek – öröm elveszni az alkotásaik tengerében és más szempontból vizsgálni az állandó kiállításainkon felbukkanó műveiket, amihez idén is garantáljuk a szuper programokat.

Időpontok és kiemelt alkotók:

Szépművészeti Múzeum:

március 12. – Raffaello
május 14. – Tiziano
szeptember 10. – Bronzino
november 12. – El Greco

Magyar Nemzeti Galéria:

Február 13. – Munkácsy – a program és belépők már elérhetőek
Április 9. – Monet
Október 15.  –  Csontváry
December 10. – Rippl-Rónai

A rendezvény érvényes múzeumi belépőjeggyel vagy Múzeum+ jeggyel látogatható.
A nappali kedvezmények érvényesek az estére váltott belépők esetében is.
Az este folyamán helyszíni jegypénztárainkban is lehetőség lesz belépőjegyet váltani az eseményre.

A programsorozatra 4 alkalmas, egész évben felhasználható bérlet váltható 10% kedvezménnyel és két pohár pezsgővel. Jegyvásárlásért kattintson ide!

Kiállításaink közül ajánljuk