En

Múzeum+

Online jegyvásárlás

 

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a Szépművészeti Múzeum és tagintézményei, a Magyar Nemzeti Galéria, a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Vasarely Múzeum március 17-től határozatlan időre bezártak.

Tavaszra tervezett Múzeum+ eseményeinket elhalasztjuk, és egy későbbi időpontban rendezzük meg.

————————————————————————————————————————–

Havonta egyszer késő esti nyitvatartással, különleges extra programokkal, a legmenőbb művészek társaságában: kedvenc esti rendezvényünk, a Múzeum+ 2020-ban is visszatér.
Csütörtök este a Múzeum megnyitja kapuit azok előtt, akik szívesen fedeznék fel az esti órákban, munkaidő után a gyűjtemény régi és új remekműveit. A megújult és újragondolt Múzeum+ egy kicsit más, és egy kicsit változatlan. Az egy-egy téma köré szerveződő programok, a hosszított nyitvatartásnak köszönhető késő esti múzeumlátogatás lehetősége, az Élő MúzeumCafé-beszélgetés, az izgalmas előadások, az érdekes tárlatvezetések, a workshop és az egész estés zene természetesnek mondható. 2020-ban mindezt a legnagyobb művészekre fókuszálva élvezhetjük, hiszen a tematikáink Munkácsy, Raffaello, Monet, Tiziano, Bronzino, Csontváry, El Greco és Rippl-Rónai köré szerveződnek! Egytől egyig rendkívüli életutak és rendkívüli életművek – öröm elveszni az alkotásaik tengerében és más szempontból vizsgálni az állandó kiállításainkon felbukkanó műveiket, amihez idén is garantáljuk a szuper programokat.

Időpontok és kiemelt alkotók:

Szépművészeti Múzeum:

március 12. – Raffaello – ELMARAD
május 14. – Tiziano – ELMARAD
szeptember 10. – Bronzino
november 12. – El Greco

Magyar Nemzeti Galéria:

Február 13. – Munkácsy
Április 16. – Csontváry – ELMARAD
Október 15.  –  Monet
December 10. – Rippl-Rónai

A rendezvény érvényes múzeumi belépőjeggyel vagy Múzeum+ jeggyel látogatható.
A nappali kedvezmények érvényesek az estére váltott belépők esetében is.
Az este folyamán helyszíni jegypénztárainkban is lehetőség lesz belépőjegyet váltani az eseményre.

A programsorozatra 4 alkalmas, egész évben felhasználható bérlet váltható 10% kedvezménnyel és két pohár pezsgővel, mellyel az aktuális időszaki kiállítások is látogathatók. Jegyvásárlásért kattintson ide!

2020-ban a MÚZEUM+ esti programjait az OTP Bank és az MVM Zrt. teszik elérhetővé még több látogató számára.

Kiállításaink közül ajánljuk