En

Születésnap, lánybúcsú

Születésnap, lánybúcsú

Megrendelem

Kínálatunk

Lepje meg szeretteit egy kreatív szülinappal, vagy egy személyre szabott lánybúcsúval!

Ki mondta, hogy az alkotás öröme a múzeumban csak a gyerekeket illeti meg? A fiatal és felnőtt korosztálynak szóló kreatív művészeti programjaink rajzról rajzra, kollázsról kollázsra bontják le azt a tévhitet, miszerint a múzeumpedagógia csak a gyerekeknek érdekes.

Múzeumpedagógusaink

Deme Edina

főosztályvezető

Meg kell nyílnom a látogatók előtt, hogy ők is megnyíljanak – vállalnom kell a véleményemet, hogy ők is el merjék mondani a gondolataikat.

Cser Judit

Lehetőségem van arra, hogy egy végtelenül inspiráló közegben szerethetővé és egyben közelivé tegyem sok száz év művészetét. Számomra a múzeum egyszerre tudományos tér és játszótér.

Kovács Vera

A mai vizuális szempontból őrjítően stimuláló világban gyakran elveszetten tekintünk környezetünkre. A múzeumban lehetőségünk nyílik arra, hogy a képzelet, a szépség és az élet örömein másokkal osztozzunk.

Lovass Dóra

A tárlatvezetéseken és a foglalkozásokon – életkortól függetlenül – olyan szellemi kalandtúrára invitálom a résztvevőket, ahol az adott műtárgyról többféle nézetet, magyarázatot vagy véleményt mutatok be, annak érdekében, hogy beszélgetés, valódi eszmecsere alakuljon ki köztünk.

Mertus Ágnes

Ha túl keveset tudunk valamiről, könnyen azt gondolhatjuk róla, hogy unalmas, hiszen nem értjük, és nem tudjuk, hogyan közelíthető meg. A műalkotások világán keresztül titkos folyosókat nyitok meg a látogatók számára. Szeretném felébreszteni bennük a kíváncsiságot, hogy kedvük legyen egyedül is továbbmenni a megismerés útján.