En

Középkori kódfejtő

Európai művészet 1250-1800

Időtartam: 60 perc vagy 120 perc

Maximális létszám: 2*17 fő

Szolgáltatás díja: 8 000 Ft vagy 11 000 Ft/ csoport

60 perces foglalkozás

középkor – vallás – oltárképek – román stílus – gótika – attribútum
A középkori képek egyáltalán nem unalmasak, csak pár dolgot nem árt tudnunk ahhoz, hogy szóra bírjuk őket! Ehhez az kell, hogy a tárlatnézés során kordokumentumként szemléljük a Régi Képtár festményeit. Egy kis segítséggel sok mindent megtudhatunk a korszak tárgyi kultúrájáról, mindennapi életéről, az emberek valláshoz való viszonyáról, az egyes társadalmi rétegekről, csoportokról, foglalkozásokról és mesterségekről.

120 perces foglalkozás

A témához alkotás is kapcsolódik: a saját nevünk kezdőbetűjéből (vagy bármely betűből) díszes iniciálét tervezünk, amelyet a középkori hagyományokat követve élénk figurákkal vagy jelenetekkel díszítünk.

További fontos tudnivalók

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Időpont foglalási igényét tárlatvezetéseinkre, foglalkozásainkra és egyéb szolgáltatásainkra a foglalkozásoknál, tárlatvezetéseknél megadott regisztrációs űrlap kitöltésével jelezheti felénk. Az űrlap kitöltésével és elküldésével foglalását rögzíti rendszerünk!

Amennyiben az űrlap kitöltése folyamán további kérdései merülnének fel, vagy a rendelkezésre álló opciók között nem találná az Önnek optimálisat, kérjük válaszlevelében jelezze felénk!

Kérjük, hogy a tárlatvezetés/foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Tárlatvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni a találkozási pontnál. A földszinten várakozzanak a tárlatvezetőre úgy, hogy a csoport ne zavarja a többi látogatót a jegyvásárlásban, illetve mozgásban! A tárlatvezetés korábban kezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pultnak a (+36 1) 469 7788 telefonszámon. Legfeljebb 20 perces késést tudunk tolerálni, 20 perc késésen túl nem biztosítjuk a program megtartását. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a muzeumpedagogia@szepmuveszeti.hu címen, vagy a +36 30 221 7565 mobilszámon.