En

BETELT | Hieronymus Bosch rejtélyes világa

Tájékoztatjuk az érdeklődő közönséget, hogy minden tárlatvezetési időpont elfogyott

Menny és pokol között. Hieronymus Bosch rejtélyes világa

Tájékoztatjuk az érdeklődő közönséget, hogy minden tárlatvezetési időpont elfogyott!

A Menny és pokol között. Hieronymus Bosch rejtélyes világa c. kiállításban már nem tudunk több csoportot fogadni tárlatvezetéssel.

A kiállítást önállóan továbbra is megtekinthetik. Kérjük a szervezett csoportok előzetes bejelentkezését  15 főtől a tervezett látogatás előtt lehetőleg legalább egy héttel.

Az önálló látogatást az alábbi múzeumi tartalmakkal mélyíthetik el:

Kiállításvezető – Menny és pokol között. Hieronymus Bosch rejtélyes világa

Hieronymus Bosch: Boldondok hajója

A LEGJOBB KEZEKBEN – A Szent Antal megkísértése című Bosch másolat restaurálása

ÚJABB REMEKMŰ ÉRKEZETT A BOSCH KIÁLLÍTÁSRA! – Kulisszatitkok a Szépművészeti Múzeumból

További fontos tudnivalók

Időpont foglalási igényét tárlatvezetéseinkre, foglalkozásainkra és egyéb szolgáltatásainkra a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezheti felénk. Munkatársaink ezután két munkanapon belül értesítik  foglalásának rögzítéséről. Amennyiben az űrlap kitöltése folyamán további kérdései merülnének fel, vagy a rendelkezésre álló opciók között nem találná az Önnek optimálisat, úgy azt az űrlapon a kitöltés végén jelezheti.

A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pultnak a (+36 1) 469 7788 telefonszámon. Legfeljebb 30 perces késést tudunk tolerálni, 30 perc késésen túl nem biztosítjuk a program megtartását. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Kérjük, hogy a tárlatvezetés/foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Tárlatvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni a találkozási pontnál. A földszinten várakozzanak a tárlatvezetőre úgy, hogy a csoport ne zavarja a többi látogatót a jegyvásárlásban, illetve mozgásban! A tárlatvezetés korábban kezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a muzeumpedagogia@szepmuveszeti.hu címen, vagy a +36 30 221 7565 mobilszámon.