En

Családi Pártoló kampány

Kulturális kalandozások az egész család részére! – Váltson Családi Pártoló Baráti Kör tagságot és ossza meg kulturális élményeit a család minden tagjával egy éven át, négy múzeumban!

Mivel töltsük a nyári szünidőt? Járjunk múzeumba!

Ismerjük meg az egyiptomi fáraók titkát, ámuljunk el az antik szobrok örök szépségén, sétáljunk a régi képtár remekei között vagy fedezzük fel ismét a magyar barokk festészetet a Szépművészeti Múzeumban!

Kiránduljunk a Várba és tekintsük meg a magyar festészet kiemelkedő alkotásait, fedezzük fel az impresszionista festészet színeit, kalandozzunk kortárs alkotások között a Magyar Nemzeti Galériában!

Két múzeum gazdag kínálatával szeretnénk hozzájárulni a családi kulturális kalandozásokhoz! Váltson bérletet most és élvezze egy éven át négy múzeum állandó és időszaki kiállításait és családi programjait!

A Családi Pártoló Baráti Kör tagság előnyei:

  • korlátlan, ingyenes belépés 2 múzeum állandó kiállításaira (Szépművészeti Múzeum,  Magyar Nemzeti Galéria) 2 felnőtt és 3 kiskorú gyermek részére
  • egyszeri ingyenes belépés a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria egy-egy időszaki kiállítására az egész család részére
  • részvételi lehetőség kedvezményes áron a Baráti Kör családi programjain (előzetes regisztráció szükséges)
  • 10% kedvezmény a MúzeumShop oldalon vásárolt termékekből, illetve a múzeumok márkaboltjaiban
  • 10% kedvezmény a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria kávézóiban
  • havi Baráti Kör hírlevél

Amennyiben 2020. június 15. és augusztus 31. között csatlakozik a Baráti Körhöz a Családi Pártoló tagság kedvezményes támogatási összege:  25.000 forint.

Hogyan csatlakozhat? Legyen a Pártolónk!

Amennyiben további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a baratikor@szepmuveszeti.hu email-címen.

Kiállításaink közül ajánljuk