En

Ajándékozzon múzeumi élményt!

Válogasson egy évre szóló ajándékjegyeinkből, hogy szerettei 2020-ban szabadon választott időpontban tekinthessék meg állandó vagy az időszaki kiállításainkat. Ajándékozza meg családját, barátait, rokonait egy rendkívüli művészeti élménnyel!

Várható jövő évi kiállításaink a teljesség igénye nélkül: II. Amenhotep és kora, Cézanne, Dürer és kortársai.

A teljes kínálat elérhető a jegymester webáruházában oldalunkon az Adventi Ajánlat alatt.

Milyen típusú jegyek közül választhat?

Belépőjegy az állandó kiállításokra
Ez az ajándékjegy egyszeri belépésre jogosít a Szépművészeti Múzeum állandó kiállításaiban. (Ókori Egyiptom, Klasszikus ókor, Európai művészet 1250-1600, Európai szobrászat 1350-1800, Magyarországi művészet 1600-1800, Román Csarnok)
Felhasználható 2020. december 31-ig.
A jegyet a belépés előtt érvényesíteni kell a látogatás dátumára.
Ára: 3200 Ft
Jegyvásárlásért kattintson ide! 

Belépőjegy bármelyik kiállításra
Ez az ajándékjegy egyszeri belépésre jogosít a Szépművészeti Múzeum bármely tetszőlegesen kiválasztott kiállítására (vagy kiállításaira, ha ezekből egy időben több is van), ideértve az állandó és az időszaki kiállításainkat is.
Felhasználható 2020. december 31-ig.
A jegyet a belépés előtt érvényesíteni szükséges a látogatás dátumára.
Ára: 4000 Ft
Jegyvásárlásért kattintson ide!

Múzeum+ Bérlet (4 alkalom, 10% kedvezménnyel és pezsgővel)
Ez az ajándékjegy négyszeri belépésre jogosítja fel birtokosát a havonta egyszer megrendezésre kerülő Múzeum+ esti programra, ahol tárlatvezetésekkel, érdekes beszélgetésekkel, zenével és finom ételekkel várjuk látogatóinkat este 10 óráig. Négy különböző este, négy különböző hangulat, felváltva a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában.
Felhasználható 2020. február 13 – december 10. között meghirdetésre kerülő nyolc alkalomból négy estén. A bérlethez egy szabadon választott alkalommal 2 pohár pezsgőt kap ajándékba.
Felhasználható több személy belépésére is egy alkalommal (gyűjtőjegyként).
Ára: 14000 Ft
Jegyvásárlásért kattintson ide! 


A belépőjegyek mellé szolgáltatásokat is ajánlunk? Igen!

Előre meghirdetett tárlatvezetés ajándékjegy egyéni látogatók számára
Ez a jegy egy előre meghirdetett vezetésen való részvételre jogosítja fel birtokosát egy, az általa választott kiállításban (Európai művészet, Ókori Egyiptom, Klasszikus ókor).
Felhasználható érvényes belépőjeggyel (mely az ajándékjegy árában nem foglaltatik benne) 2020. december 31-ig.
Az ajándékjegyet a meghirdetett vezetés kiválasztott időpontjára előzetesen érvényesíteni szükséges a részvétel biztosításához.
Részletek: https://www.szepmuveszeti.hu/programtipusok/tarlatvezetesek/
Ára: 1000 Ft
Jegyvásárlásért kattintson ide! 

Utazó bőrönd – családi társasjáték
Miközben a csapatmunka és az eszmecsere a családi összetartást erősíti, a társasjáték fejleszti a gyerekek tájékozódási készségét, vizuális memóriáját és szókincsét.
Az Egyiptomi bőrönd az Ókori Egyiptom kiállításában megoldandó rejtélyekkel, izgalmas fejtörőkkel és az utazóra leselkedő mágikus veszélyekkel övezett kalandra várja a látogatókat. A cél, hogy rábukkanjanak Egyiptom egyik legfontosabb ásatásán dolgozó egyiptológus, dr. Sípos György nyomára, és eljuttassák neki a felbecsülhetetlen értékű holmikat tartalmazó bőröndjét.
A Téli utazó bőrönd színekkel és illatokkal teli képtári utazásra invitál, melyen fagyos tájakkal, varázslatos történetekkel és angyali teremtésekkel lehet találkozni a Mikulástól farsangig tartó időszakban. Mindeközben lehet színezni, mesét írni és álarcot tervezni.
Az utazóbőrönd a Szépművészeti Múzeum előcsarnokában az információs pultnál kölcsönözhető az állandó tárlatok nyitvatartásának napjain 10.00 és 16.00 óra között.  A kölcsönzés maximális időtartama 180 perc, a játék időtartama 60-70 perc, illetve 90 perc. Maximális létszám: 3 gyerek + 1-2 felnőtt, ajánlott életkor: 7-12 év
Ára: 2000 Ft
Jegyvásárlásért kattinson ide!

Csoportos tárlatvezetés időpont egyeztetéssel – ajándékjegy
Ez a jegy egyedi csoportos tárlatvezetés megrendelésére jogosítja fel birtokosát baráti társasága számára (17, illetve 35 főig) egy alkalommal az általa választott kiállításban, illetve témában.
Az időpontot előzetesen le kell foglalni honlapunkon legalább 2 héttel korábban, melyről visszaigazolást küldünk. A részvételhez belépőjegy is szükséges. Kínálatunk és az időpont online lefoglalása a Szépművészeti Múzeum honlapján érhető el a Múzeumpedagógia / Tárlatvezetés cím alatt:
https://www.szepmuveszeti.hu/muzeumpedagogia/?course_category=tarlatvezetes
Ára: magyar nyelven 10000 Ft, idegen nyelven 16000 Ft
Jegyvásárlásért kattintson ide!

A helyszíni pénztárainkban vásárolt belépők mellé ajándékjegy tartó tok is választható 400 Ft-ért. Ha 15000 Ft fölött vásárol, ajándékba adjuk önnek.

Kiállításaink közül ajánljuk