En

Adventi ajánlat – Ajándékozzon múzeumi élményt!

Válogasson egy évre szóló ajándékjegyeinkből, hogy szerettei 2021-ban szabadon választott időpontban tekinthessék meg állandó vagy az időszaki kiállításainkat, vehessenek részt tárlatvezetéseken. Ajándékozza meg családját, barátait, rokonait egy rendkívüli művészeti élménnyel, így az örömszerzés garantált.

2021 végéig felhasználható ajándékjegyeink már elérhetők:

ÉVES AJÁNDÉKJEGY – beváltható bármely kiállítás belépőre, vagy akár az újranyitás után egy (helyszíni) Múzeum+ estére, vagy egyben 4 tárlatvezetésre (online vagy helyszíni programra, egyszerre történő beváltással)
AKCIÓS CSOMAG: legalább 4 db jegy együttes vásárlása esetén csaknem 20% kedvezmény csak erre a jegytípusra.

ÉVES AJÁNDÉKJEGY JUNIOR/SENIOR: 50%-os kedvezménnyel csak 26 éves kor alattiak és 62-70 éves kor közöttiek számára – beváltható bármely kiállítás belépőre, vagy akár az újranyitás után egy (helyszíni) Múzeum+ estére, vagy egyben 2 tárlatvezetésre (online vagy helyszíni programra, egyszerre történő beváltással)

ÉVES AJÁNDÉKJEGY AZ ÁLLANDÓ KIÁLLÍTÁSOKRA

ELŐRE MEGHIRDETETT TÁRLATVEZETÉS AJÁNDÉKJEGY – A múzeum kiállításait a legjobb tárlatvezetésen megtekinteni vagy az otthon kényelméből online csatlakozni hozzá! Ez az Ajándékjegy felhasználható egy online (de élő) vagy – újranyitás után egy helyszíni vezetésen való részvételre.

Várható jövő évi kiállításaink:
A fáraó sírjának felfedezése / II. Amenhotep és kora – várhatóan 2021. szept. 16 – 2022. jan. 9. között
Cezanne-tól Malevicsig – várhatóan 2021. október 28. – 2022. febr. 13. között
A programváltozás jogát fenntartjuk.

ÚJDONSÁG! KARÁCSONY A MÚZEUMBAN – gyönyörűen illusztrált könyv nemcsak gyerekeknek
Bemutatjuk legújabb büszkeségünket, a Karácsony a múzeumban kötetet, amely otthonodba varázsolja a szeretet ünnepéhez kapcsolódó remekműveket a Szépművészeti Múzeumból.

Cser Judit múzeumpedagógussal, a kötet szerzőjével beszélgettünk. Az interjút itt olvashatják.
Kedvenc fejezetünkbe itt tudnak belelapozni.

KARÁCSONYI MEMÓRIAJÁTÉK
Karácsonykor összeül a család,  sokat beszélgetünk, nevetünk és játszunk. A karácsonyi memóriajátékkal boldog pillanatokat szerezhetünk szeretteiteknek.

Kiállításaink közül ajánljuk