En

A múzeum zárva, de az online térben nyitva vagyunk!

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a Magyar Kormány 484/2020. (XI. 10.) számú rendelete alapján – legalább annak hatályáig – a Szépművészeti Múzeum és tagintézményei (Magyar Nemzeti Galéria, Vasarely Múzeum, Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum) zárva tartanak.
Az elővételben vásárolt belépők és programra szóló  jegyek (a Textúra kivételével) későbbi felhasználhatóságát biztosítani fogjuk az újranyitást követően.
A 2020. december 31-ig érvényes ajándékjegyek, partnerjegyek és bérletek érvényességét meghosszabbítjuk: azok az újranyitást követően még 3 hónapig felhasználhatók lesznek. Ezen időpontig csak az ajándékjegyeket lehetőség van becserélni 2021. december 31-ig érvényes másik ajándékjegyre a jegymester.hu oldalon az Ajándékjegy-érvényesítés menüben, összetett érvényesítéssel.
Kérdés esetén írjon a info@szepmuveszeti.hu címre.

A Textúra elmaradó előadásaira megvásárolt jegyekkel kapcsolatban itt tud tájékozódni.

Bár a múzeum épülete zárva van, az online térben különböző programokkal várjuk látogatóinkat!

Textúra Stream
Ne maradjon le 2020 legnagyszerűbb összművészeti előadássorozatáról, a Textúráról! A múzeum az idei előadásokat a Textúrák történetében először online streamelni fogja, így azok november 20-tól hely- és időkorlát nélkül mindenki számára elérhetők.

Online tárlatvezetés
Vezetéseinket nem felvételről, hanem élő adásban követheti. Ha szeretne részt venni online tárlatvezetésen, több módon is megteheti. Csatlakozzon előre meghirdetett vezetéseinkez itt, vagy szóljon családtagjainak, barátainak, kollégáinak, és foglaljon le egy időpontot.

Digitális Múzeum
Nézzen körül Digitális Múzeum felületünkön, ahol játékok, kvízek, érdekes olvasnivalók, tematikus útvonaltippek segítik a művekkel való találkozást.

Pedagógusoknak
Pedagógus kollégáknak ajánljuk a Textúra Stream oldalt, illetve Oktatási segédanyagainkat.


AJÁNLATUNK

Ajándékjegyek 2021-re már elérhetők a jegymester.hu webshopjában.
AKCIÓ: legalább 4 db teljes árú éves ajándékjegy vásárlásakor csaknem 20% kedvezményben részesül. Akár egyenként is elajándékozhatja, vagy megtarthatja közös baráti programokra.

A jegyeket 2021. dec. 31-ig lehet felhasználni, becserélhetők bármely kiállítás belépőre, vagy akár az újranyitás után egy (helyszíni) Múzeum+ estére, vagy egyben 4 tárlatvezetésre (online vagy helyszíni programra, egyszerre történő beváltással).

Kiállításaink közül ajánljuk