SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Tárlatvezetés

Az időszaki kiállításokon és az állandó tárlatokon kizárólag múzeumunk képzett tárlatvezetői tarthatnak magyar, illetve idegen nyelvű (angol, francia, német, olasz, spanyol és orosz) tárlatvezetéseket.
Kivétel ez alól:
• Ha a Szépművészeti Múzeum nem tudja a kívánt idegen nyelvű tárlatvezetést biztosítani, lehetőség van arra, hogy az utazási irodák idegenvezetői fordítsanak a magyar nyelvű tárlatvezetésen.
• Iskolai csoporttal érkező pedagógusok a Szépművészeti Múzeum állandó gyűjteményeiben külön engedéllyel tarthatnak foglalkozásokat. (Az időszakos kiállításokon tanároknak sem engedélyezett a tárlatvezetés.) A vezetésre jogosító kitűzőt az engedély birtokában az információs pultnál lehet átvenni.

Kérjük, hogy tárlatvezetési igényét legalább egy hétre előre jelezze!

Sajnálattal közöljük, hogy a Rembrandt kiállításra több tárlatvezetési igényt nem tudunk fogadni.

Jelentkezés és információ
:
Tel.: +36 1 469 7180 (hétköznap 10.00-12.00 / 13.00-17.00 óra között)
E-mail: bXV6ZXVtcGVkYWdvZ2lhIzEhKyNzemVwbXV2ZXN6ZXRpLmh1

Tárlatvezetéseket egyéni és csoportos látogatók számára nyitva tartási időben 10.00 és 17.30 óra között tudunk biztosítani. Az utolsó kezdési időpont 16.30.

Tárlatvezetési díjak

Magyar nyelven iskolai csoportoknak (osztályméretben)
5 000 Ft
magyar nyelven - 15 főig 8 000 Ft
magyar nyelven - 16 főtől 30 főig
10 000 Ft
idegen nyelven  - 15 főig
10 000 Ft
idegen nyelven  - 16 főtől 30 főig
12 500 Ft

Ingyenes tárlatvezetések a Régi Képtár állandó gyűjteményeiben

Egyéni látogatók számára az Önkéntes tárlatvezetői program tárlatvezetői ingyenes vezetéseket tartanak a Régi Képtár állandó gyűjteményeiben.  Ezekre a tárlatvezetésekre csoportok jelentkezését nem tudjuk elfogadni.  A magyar és angol nyelvű tárlatvezetések ingyenesek, de a kiállításokat belépőjeggyel lehet látogatni.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

 

Egyéni látogatók számára a Szépművészeti Múzeum önkéntes tárlatvezetői ingyenes tárlatvezetéseket tartanak a Régi Képtár állandó gyűjteményeiben. Ezek a magyar és angol nyelvű tárlatvezetések ingyenesek, de a kiállításokat belépőjeggyel lehet látogatni.