SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Négyszögletű Kerek Múzeum

Nyári tábor a Vasarely Múzeumban 7-10 éveseknek

Mikkamakka és barátai kirándulást szerveznek a színek és formák útvesztőjébe.

Vakáció az ókorban – Az antik színház

Nyári tábor a Szépművészeti Múzeumban 10–14 éveseknek

Vegyél részt az ókori athéni költői versenyen szereplőként, rendezőként, vagy a költségeket álló gazdag polgárként! Játékos formában nyerhetsz bepillantást, hogyan zajlott a színdarabok kiválasztása, színpadra állítása, és maga az előadás.

Találj saját csillagot!

Nyári tábor a Szépművészeti Múzeumban 7-10 éveseknek

Egy kalandos űrutazásra hívunk téged: kialakíthatod a saját bolygódat, megismerheted a Kisherceget és a bölcs Rókát, megfejtheted az igazi barátság titkát, megtudhatod, mit felejtettek el a felnőttek (akik valaha gyerekek voltak) és mi teszi széppé a földet.

Kalóztámadás 2. fejezet – Álmok

Nyári tábori kaland angolul 12-14 és 15-18 éveseknek

Cornelia nagyon szeretné kinyomozni, hogy hol van a bátyja. Willem egy kalózhajóra szegődött el, de most valami távoli szigeten lehet. Kitől lehetne megtudni valamit róla? Mindeközben Willem nagyon különös álmokat lát. Valóban álmodott, vagy csak hallucinált? Lehet, hogy csak valami megfeküdte a gyomrát? Kövesd nyomon Cornelia és Willem kalandjait, és közben fedezd fel a budapesti Szépművészeti Múzeum festményeit.

Emberek az istenek között

Nyári tábor a Szépművészeti Múzeumban 10-13 éveseknek

Vajon hogyan beszélgettek az emberek és az istenek az ókori Egyiptomban? Találkozhattak-e egymással a látványos körmeneteken? Mire volt jó egy isten füle? Hogyan kell viselkedni az egyiptomi templomban? Milyen mérges lehet egy isten? És persze, hogyan engeszteljük ki őt?

Varázslóiskola

Nyári tábor a Szépművészeti Múzeumban 7-12 éveseknek

A múzeum egy varázslatos hely, amely tele van mesés lényekkel, kedves manókkal és félelmetes sárkányokkal. Varázslóképzőnkben megismerkedhetsz velük, megtudhatod titkaikat.

Utazás a Föld körül - fedezzük fel együtt a világot!

Nyári tábor a Szépművészeti Múzeumban 7-12 éveseknek

Szeretsz új helyeket felfedezni? Szívesen gyűjtesz mindenféle izgalmas dolgot? Csatlakozz az ifjú Abel Tasman holland felfedező legénységéhez, és ismerd meg a 17. századi világvándorok kalandos életét! Hajót készítünk, térképet rajzolunk, az utunk során talált értékes tárgyakat és különleges élőlényeket kincsesládába gyűjtjük, amit a tábor végén kiállítunk.

Csapó három!

Nyári tábor a Szépművészeti Múzeumban 7-10 és 11-14 éveseknek

Idén forgatjuk harmadik filmünket. Stábunk díszletesek, kellékesek, operatőrök, hangmérnökök, színészek és rendezők jelentkezését várja. Te melyik leszel?

Varázserdő

Nyári tábor a Szépművészeti Múzeumban 7-11 éveseknek

Életfa, világ fa, égig érő fa, faszellemek esetleg családfa? Neked mit jelent a fa, mint szimbólum? A táborba azok jelentkezését várjuk, akik különösen kedvelik a növények és azon belül is a fák csodálatos világát.

Szépműhely hírlevél

 

Szeretne értesítést kapni a Szépműhely programjairól? 
Iratkozzon fel hírlevelünkre c3plcG11aGVseS5oaXJsZXZlbCMxISsjc3plcG11dmVzemV0aS5odQ== az alábbi adatok elküldésével:
• felnőtt neve
• (ha van)gyermek neve és születési éve 
• email cím
• telefonszám (arra az esetre szükséges, ha az email cím nem működik)