SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Álláspályázat

Jelentkezőket keresünk jegypénztárosi munkakörre!

A Magyar Nemzeti Galéria pénztáraiba nyári munkára (2016. augusztus 28-ig) vagy akár hosszú távra keresünk jegypénztáros kollégát.

AKIT KERESÜNK: az ideális jelölt kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, hatékonyan oldja meg a felmerülő problémákat, a konfliktusokat higgadtan és türelmesen kezeli. Munkáját figyelmesen, pontosan végzi, nem okoz számára gondot a pénzkezelés és az ezzel kapcsolatos adminisztrációs feladatok sem.
FELADAT: az előtérben található pénztárakban a látogatók udvarias üdvözlése és jeggyel való kiszolgálása a Múzeum szellemiségének, a látogatói szabályzatnak, illetve a Múzeum kedvezményrendszerének és pénzkezelési szabályzatának megfelelően.
ELVÁRÁSOK: legalább középfokú iskolai végzettség/szakképzettség, az angol nyelv tárgyalóképes ismerete (további nyelvtudás – orosz, német, francia – ismerete előnyt jelent)
MUNKAIDŐ: alapesetben a hét bármely napján 9:35 órától 17:30 óráig (a Múzeum különleges nyitva tartásának esetén a munkaidő a Múzeum nyitva tartásához igazodik), a munkavégzés 8 heti munkaidőkeretben és 320 órában történik, heti két pihenőnappal.
KEZDÉS: azonnal
JELENTKEZÉS: angol és magyar nyelvű, bruttó fizetési igényt is tartalmazó, fényképes önéletrajzzal, valamint angol nyelvű motivációs levéllel a bXVua2F1Z3kjMSErI3N6ZXBtdXZlc3pldGkuaHU= címen.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2016.07.04. (HÉTFŐ) 14:00!

Felsőfokú iskolai tanulmányokat folytató, nyelvtudással rendelkező diákok jelentkezését is várjuk!