SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Múzeum+ Titok

2014. december 11

Nem titok, hogy a Magyar Nemzeti Galériában a decemberi Múzeum + témája a Titok. Titok, mint a karácsonyi ajándék és titok, mint a jövő. Titok, hogy mi a van a képek hátoldalán, titok, hogy mi miért nem látszik a festményen, titkok rejtőznek a függöny és a lepel mögött, és természetesen minden műnek megvan a maga titka. Az est arról szól, amit eddig nem tudtunk, s ami december 11. után többé már nem lesz titok.

Művészet testközelben - Baráti Kör nyílt nap a Szépművészeti Múzeumban 2014. december 6-án

2014. december 6.

Ha szívesen megismerkednének a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria kiállításaival és gyűjteményeivel, és a Baráti Kör hangulatával, programjaival. December 4-ig várjuk az érdeklődők jelentkezését.

Textúra 2014. - képzőművészet - irodalom - színház

november 25., kedd

A Szépművészeti Múzeum hagyományteremtő szándékkal felkért 10 kortárs magyar szerzőt, hogy írjanak új irodalmi szövegeket a Múzeum állandó kiállításából kiválasztott, egy-egy inspiráló képzőművészeti alkotáshoz. Az elkészült irodalmi műveket hat alkalommal a Szépművészeti Múzeum kiállítóterében ismerhetik meg az érdeklődők 10 színművész tolmácsolásában.

Múzeum+ MÁSVILÁG

Szépművészeti Múzeum

2014. november 13

2014-ben is Múzeum+! Továbbra meghosszabbított nyitva tartással és különleges tematikus programokkal várunk minden kedves látogatót 2014-ban is a Múzeum+ estéinken. A programokra továbbra is havonta, egy csütörtök estén, de váltakozó helyszínen, a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában (www.mng.hu) kerül sor.A programsorozat kiegészül a nyári Borestékkel a Magyar Nemzeti Galériában.