SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Jegyérvényesítés

Az Ajándékjegy / Partnerjegy és Éves jegy közvetlenül belépésre nem jogosít, érvényesíteni szükséges legkésőbb a kiállítás zárása előtt két héttel. A fel nem használt jegyeket nem áll módunkban későbbi kiállításra elfogadni.
Kérjük, hogy a jegy(ek)ről ne készítsen másolatot.

Az Éves jegyet Ön egy tetszőleges kiállításunkra tudja érvényesíteni és felhasználni az év végéig.

Az ajándékjegy érvényesítése a látogatás napjára és időpontjára szóló foglalást jelenti, mely a www.jegymester.hu weboldalon tehető meg rövid regisztrációt és bejelentkezést követően. Az Ajándékjegy-érvényesítés menüpontban a jegyen szereplő 10 betűből álló kód beírása után továbblépve van lehetőség a látogatás időpontjának kiválasztására. Állandó kiállítás esetén csak  dátum választása szükséges. Éves belépő esetén az időpont választás előtt a kiállítást is ki kell választani.

Az érvényesítés végén megjelenő Belépőjegy közvetlen belépésre szolgál, ezt kinyomtatva vigye magával. (A nyomtatás később is lehetséges a Korábbi vásárlások menüben.) Kérjük, ellenőrizze a nyomtatás minőségét. A jegy csak az olvasható, eredeti méretű vonalkóddal, ill. betűkóddal érvényes.

Amennyiben az érvényesítést nem tudná otthon elvégezni, a múzeum Információs Pultjánál is kérheti azt látogatását megelőzően, vagy esetleg látogatásakor. Azonban a nem előre érvényesített jeggyel érkezők számára az aznapi bejutást csak a szabad helyekre tudjuk biztosítani. Ezek hiányában reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A kiállítások kombinált jeggyel is csak az adott napon látogathatók. A már érvényesített jegyet később nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy látogatásának tervezésekor ezt vegye figyelembe.

A Múzeum+ programra ez a jegytípus nem érvényesíthető!

 

További tudnivalók

Kérjük, hogy a választott idősávban, illetve érvényesítés nélkül legkésőbb 16.00-ig érkezzen meg a múzeumba.

Kedvezményes belépő esetén kérjük, hogy belépéskor készítse elő a kedvezményt igazoló okiratokat.

Nagy látogatottságú kiállítások esetében a kinyomtatott jeggyel érkezők csak a múzeumba való belépésnél élveznek előnyt, a kiállításra való belépés érkezési sorrendben történik. Javasoljuk, hogy kisméretű táskával érkezzen (max. 30×40 cm).

A múzeum kedd-vasárnap 10-18 h között tart nyitva. Kérjük, hogy honlapunkon előre tájékozódjon az esetleges változásról . A nyitva tartás biztonsági okokból, ill. a kiállítóterek telítettsége esetén is módosulhat. Az időszaki kiállítások 17.50-ig, az Állandó kiállítások 17.30-ig látogathatóak.

 

 

JEGYÉRVÉNYESÍTÉS

· Az Ajándékjegy / Partnerjegy és Éves jegy közvetlenül belépésre nem jogosít, érvényesíteni szükséges legkésőbb a kiállítás zárása előtt két héttel. A fel nem használt jegyeket nem áll módunkban későbbi kiállításra elfogadni.
Kérjük, hogy a jegy(ek)ről ne készítsen másolatot.

· Az Éves jegyet Ön egy tetszőleges kiállításunkra tudja érvényesíteni és felhasználni az év végéig.

· Az ajándékjegy érvényesítése a látogatás napjára és időpontjára szóló foglalást jelenti, mely a www.jegymester.hu weboldalon (link) tehető meg tövid regisztrációt és bejelentkezést követően. Az Ajándékjegy-érvényesítés menüpontba belépve (baloldalon), a 10 betűből álló kód beírása után továbblépve van lehetőség a látogatás időpontjának kiválasztására. Éves belépő esetén ezt megelőzően még a kiállítást ki kell választani.

· Az érvényesítés végén megjelenő Belépőjegy közvetlen belépésre szolgál, ezt kinyomtatva vigye magával. (A nyomtatás később is lehetséges a Korábbi vásárlások menüben.) Kérjük, ellenőrizze a nyomtatás minőségét. A jegy csak az olvasható, eredeti méretű vonalkóddal, ill. betűkóddal érvényes.

· Amennyiben az érvényesítést nem tudná otthon elvégezni, a múzeum Információs Pultjánál is kérheti azt látogatását megelőzően, vagy látogatásakor. Azonban a nem előre érvényesített jeggyel érkezők számára az aznapi bejutást csak a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani. Ennek hiányában reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

· A kiállítások kombinált jeggyel is csak az adott napon látogathatók. A már érvényesített jegyet később nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy látogatásának tervezésekor ezt vegye figyelembe.

· A Múzeum+ programra ez a jegytípus nem érvényesíthető!

További tudnivalók

· Kérjük, hogy a választott idősávban, illetve érvényesítés nélkül legkésőbb 16.00-ig érkezzen meg a múzeumba.

· Kedvezményes belépő esetén kérjük, hogy belépéskor készítse elő a kedvezményt igazoló okiratokat.

· Nagy látogatottságú kiállítások esetében a kinyomtatott jeggyel érkezők csak a múzeumba való belépésnél élveznek előnyt, a kiállításra való belépés érkezési sorrendben történik. Javasoljuk, hogy kisméretű táskával érkezzen (max. 30×40 cm).

· A múzeum kedd-vasárnap 10-18 h között tart nyitva. Kérjük, hogy honlapunkon előre tájékozódjon az esetleges változásról (www.szepmuveszeti.hu). A nyitva tartás biztonsági okokból, ill. a kiállítóterek telítettsége esetén is módosulhat. Az időszaki kiállítások 17.50-ig, az Állandó kiállítások 17.30-ig látogathatóak.

 • Az Ajándékjegy / Partnerjegy és Éves jegy közvetlenül belépésre nem jogosít, érvényesíteni szükséges legkésőbb a kiállítás zárása előtt két héttel. A fel nem használt jegyeket nem áll módunkban későbbi kiállításra elfogadni.
  Kérjük, hogy a jegy(ek)ről ne készítsen másolatot.
 • Az Éves jegyet Ön egy tetszőleges kiállításunkra tudja érvényesíteni és felhasználni az év végéig.
 • Az ajándékjegy érvényesítése a látogatás napjára és időpontjára szóló foglalást jelenti, mely a www.jegymester.hu weboldalon (link) tehető meg tövid regisztrációt és bejelentkezést követően. Az Ajándékjegy-érvényesítés menüpontba belépve (baloldalon), a 10 betűből álló kód beírása után továbblépve van lehetőség a látogatás időpontjának kiválasztására. Éves belépő esetén ezt megelőzően még a kiállítást ki kell választani.
 • Az érvényesítés végén megjelenő Belépőjegy közvetlen belépésre szolgál, ezt kinyomtatva vigye magával. (A nyomtatás később is lehetséges a Korábbi vásárlások menüben.) Kérjük, ellenőrizze a nyomtatás minőségét. A jegy csak az olvasható, eredeti méretű vonalkóddal, ill. betűkóddal érvényes.
  • Amennyiben az érvényesítést nem tudná otthon elvégezni, a múzeum Információs Pultjánál is kérheti azt látogatását megelőzően, vagy látogatásakor. Azonban a nem előre érvényesített jeggyel érkezők számára az aznapi bejutást csak a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani. Ennek hiányában reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
  • A kiállítások kombinált jeggyel is csak az adott napon látogathatók. A már érvényesített jegyet később nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy látogatásának tervezésekor ezt vegye figyelembe.
  • A Múzeum+ programra ez a jegytípus nem érvényesíthető!