SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Ajándékozzon kultúrát karácsonyra!

2011. december 14.

Vásároljon Baráti Kör tagságot, és szerettei egy éven keresztül ingyenesen látogathatják a Szépművészeti Múzeum kiállításait, illetve exkluzív, kulturális programokon vehetnek részt.

2012-ben tárlatainkon megismerkedhet a 19. századi grafikatörténet egyik legkiválóbb képviselőjének, Honoré Daumier litográfiáival,  különleges 16.sz.-i németalföldi rajzokkal, a piktorializmus fotográfiával, a  kínai modern művészettel, illetve Cézanne művészetével. Baráti Kör tagjaink március végén különleges tematikus utazás keretében ismerkedhetnek meg Egyiptom varázslatos ókori kultúrájának emlékeivel Petrik Máté egyiptológus kíséretében.

A december 19-ig igényelt Baráti Kör tagsági kártya várhatóan karácsony előtt megérkezik igény szerint az ajándékozó, vagy a megajándékozott postai címére. A Baráti Kör tagsággal járó kedvezmények a támogatás mértékétől függően szólhatnak egy vagy két személy, illetve egy család részére .

Jelentkezni a Szépművészeti Múzeum weboldalán (http://www.szepmuveszeti.hu/web/guest/baratikor) vagy a YmFyYXRpa29yIzEhKyNzemVwbXV2ZXN6ZXRpLmh1 e-mail címen lehet.