SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Turistacsoportok

Szívesen várjuk csoportok látogatását a Szépművészeti Múzeum állandó és időszaki kiállításain, valamint a Múzeum+ estéken. Az aktuális programhoz látogasson el a Programok menüponthoz.

Belépés

A belépőjegyek a jegyen megjelölt napon egyszeri belépésre jogosítanak.
Az előre rendelt és utalással fizetett jegyek a csoport érkezésekor az Információs Pultban vehetők át.
Az elővételi jegyeket legalább a látogatás előtt egy nappal kell megvásárolni.Legalább 15 db egy árkategóriába tartozó jegy váltása és egyidejű látogatás esetén kedvezmény vehető igényben. A belépődíjakról és kedvezményekről a "Belépődíjak" menüpont alatt található részletes tájékoztatás. Az időszaki kiállítások belépőjegyével az állandó gyűjtemény is megtekinthető.

Tárlatvezetés

A Múzeumpedagógia osztály képzett tárlatvezetői egyéni és csoportos látogatók számára egyaránt tartanak tárlatvezetést mind az állandó, mind az időszaki kiállításokon. A vezetéseket magyar, angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelven lehet igénybe venni. A Múzeumban csak a Múzeumpedagógia Osztály képzett munkatársai tarthatnak tárlatvezetést, melyhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Amennyiben a Múzeum nem tudná a vezetést biztosítani a kért nyelven, az utazási iroda alkalmazottja tolmácsolhatja a magyar nyelvű vezetést a csoport számára az Múzeumpedagógiai Osztály előzetes hozzájárulása esetén.

A tárlatvezetés megrendelhető a Múzeumpedagógiai Osztálynál hétköznap 10-13 h és 14-17 h között. További információ található a 'Tárlatvezetés' menüpont alatt.

Tájékoztatás a csoportos belépéshez

Javasoljuk, hogy a tervezett program ideje előtt 15-20 perccel érkezzenek meg a múzeumba, hogy elegendő idő álljon rendelkezésükre a ruhatár használatára és más előkészületekre. Ha rendeltek tárlatvezetést, vezetőjük az előcsarnokban az Információs Pultnál fog Önökkel találkozni.

Kapcsolat / További információ kérhető:

Tárlatvezetések:
Múzeumpedagógiai Osztály
E-mail: bXV6ZXVtcGVkYWdvZ2lhIzEhKyNzemVwbXV2ZXN6ZXRpLmh1
Tel: (+36 1) 469 7180

Intézményes belépőjegy váltás(iskolák, utazási irodák számára):
Pénzügyi Osztály, Hajdu Henriett
E-mail: aGVucmlldHQuaGFqZHUjMSErI3N6ZXBtdXZlc3pldGkuaHU=
Tel: (+36 1) 469 7251

Programok és sajtóanyagok:
Kommunikációs Osztály, Csiszár Kinga
E-mail: a2luZ2EuY3Npc3phciMxISsjc3plcG11dmVzemV0aS5odQ==
Tel: (+36 1) 469 7280