SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Diák csoportok

Magyar diákcsoportok

Állandó kiállítás
A szervezett oktatás keretében csoportosan érkező diákok számára MEGSZŰNT a korábbi díjtalan belépés az állami fenntartású muzeális intézmények állandó kiállításaira.
Múzeumunkban magyar diákcsoportok számára (26 év alatt) 75 %-os kedvezményes belépő váltható.
A hazai művészettörténeti és képzőművészeti közép- és felsőfokú oktatási intézményből érkező diákok az állandó kiállítást – egyénileg is – ingyenesen látogathatják.

Időszaki tárlatok
Az időszaki tárlatokat a diákok 50%-os kedvezményes belépővel látogathatják, a közoktatásban, azaz általános- és középiskolában dolgozó pedagógusok belépése mindenkor ingyenes lett. Csoportos kedvezmény 15 fő diáktól vehető igénybe.

Diákcsoportok 75 %-os kedvezménnyel látogathatják az időszaki kiállításokat kizárólag előre bejelentett látogatás keretében, ha
- a Múzeumpedagógai osztály tárlatvezetését, illetve az Éós Műhely osztályfoglalkozását az adott kiállításon igénybe veszik, és szervezett oktatás keretében érkeznek.

Tárlatvezetésekkel, múzeumpedagógiai programokkal kapcsolatos kérdéseivel kérjük, hívja a 469-7180-as telefonszámot, vagy írjon a bXV6ZXVtcGVkYWdvZ2lhIzEhKyNzemVwbXV2ZXN6ZXRpLmh1 e-mail címre!

A vidéki iskolás csoportok ingyenes vasúti utazásához szükséges fogadó nyilatkozat kérelmet a bXV6ZXVtcGVkYWdvZ2lhIzEhKyNzemVwbXV2ZXN6ZXRpLmh1 e-mail címre kérjül elküldeni.

Külföldi diákcsoportok számára is megszűnt az ingyenes látogatás lehetősége, 50 %-os kedvezményes belépő váltásával látogathatják a kiállításokat.

Egyéb szervezett csoportok számára felvilágosítás a Tárlatvezetés menüpont alatt található!