SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM

Online regisztráció

Örülünk, hogy Ön is csatlakozik a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria Baráti Köréhez.

A következő oldalakon Interneten kitöltheti a jelentkezési lapot, és befizetheti a támogatási összeget. Ha a befizetést személyesen, vagy postán szeretné inkább megtenni, töltse le jelentkezési lapunkat, és kitöltve juttassa vissza hozzánk. Az online regisztrációs felületen megadott adatok befizetés hiányában törlődnek a rendszerből.

A következő űrlap kitöltése néhány percet vesz igénybe. Elsősorban olyan adatokra van szükségünk, amelyek segítenek minket az Önnel folytatandó kommunikációban (telefonszám, e-mail cím, postacím, stb.). Mielőtt a következő felületre lép, kérjük, készítse elő bankkártyáját.

Sikeres regisztrációjáról automatikus válaszüzenetet kap, amely tartalmazza Baráti Kör kódját. Ezzel a kóddal a plasztikkártya megérkeztéig is igénybe tudja venni a Baráti Kör nyújtotta kedvezményeket, illetve használhatja online programjelentkezési rendszerünket. Kérjük, hogy amennyiben a regisztráció után nem kap ilyen automatikus üzenetet, legyen szíves ezt a Baráti Kör e-mail címén: YmFyYXRpa29yIzEhKyNzemVwbXV2ZXN6ZXRpLmh1 jelezni. Köszönjük!

Az online regisztrációs nyomtatvány kitöltéséhez kattintson ide.